Šetnja s Kolumbinana nagrađena!

Šetnja s Kolumbinama je izvedbeno-interaktivni, turističko-edukativni i kostimirani razgled Zagreba, pješice, u vidu predstave u pokretu.

Šetnja s Kolumbinama osvojila je nagradu u kategoriji najboljeg „Self-made filma“ na prvom Bihać Avantura Film Festivalu.

„Jako sam sretna i uzbuđena budući da sam prvi puta producirala jedan ovako ozbiljniji uradak“, izjavila je Irena Matas scenaristica i glumica u filmu. „Drugi producent, a ujedno i redatelj našeg filma je Dario Radusin, a moje kolegice, akademske glumice i u šetnji i u filmu su Tea Šimić i Danijela Vuković“.

 

Ovaj projekt je izvedbenog, interaktivnog, turističkog, edukativnog i kostimiranog karaktera te je temeljen hrvatskom povijesnom, kulturnom i umjetničkom baštinom iz područja književnosti, kazališta, glazbe i filma. Protkan je povijesnim činjenicama kao i legendama djelomično vezanim uz znamenite lokacije kroz koje prolazi. Jednom riječju, radi se o kazališnoj predstavi u pokretu.

Izvode je na hrvatskom jeziku institucionalno školovane glumice s iskustvom u profesionalnim produkcijama u kazalištu, na televiziji i filmu.