Sevdah u Lisinskom oduševio Zagreb

Trosatni glazbeni doživljaj za koji se ove godine ponovno tražila karta više, oduševio je publiku koja je uglas zapjevala mnoge najljepše sevdalinke uz pjevačke zvijezde Bosne i Hercegovine. Uz Hanku Paldum, Merimu Njegomir i Reufa Fekovića, koji su iz publike dobili gromoglasan pljesak nakon svake interpretacije, poseban gost iznenađenja Hari Varešanović okrunio je koncert koji je ove godine doista bio za pamćenje.

Uz Omladinski hor Zenica i orkestar Dinka Mujanovića, pjevali su i mladi pjevači sevdaha Azra Husarkić, Marija Šestić, Sakin Modronja i drugi, ispred 1.800 ljudi u publici, a ovogodišnji je koncert bio drugačiji i po činjenici da je iz publike izašao i jedan od mladih Zagrepčana i ljubitelja sevdalinki i na pozornici javno zaprosio svoju djevojku.

Producent Tomislav Kašljević koji je prije punih šest godina pokrenuo održavanje tradicionalnih koncerata sevdaha svake godine u Lisinskom, nije skrivao zadovoljstvo te je naglasio da je ovo zaista bio najveličanstveniji koncert do sada i najavio očekivano – tradicija se nastavlja i svi koji ove godine nisu uspjeli uživati u sevdalinkama, morat će pričekati kraj 2013. kada će se ponovno u Zagrebu okupiti vrhunska postava pjevača sevdalinki.