Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
severina
severina

Celebrity

Severina je ultimativna Mass žena

Prirodna i opuštena, a opet zanosna i provokativna – Severina savršeno utjelovljuje novu Mass kolekciju

Oduševljena novom kolekcijom Mass obuće, Severina je pozirala za novu kampanju ovog brenda. Već treću godinu zaredom Mass nepogrešivo bira Severinu i teško da bi je netko mogao zamijeniti u predstavljanju najnovije kolekcije jesen-zima 2014.

Ona  savršeno utjelovljuje Mass ženu – prirodnu, opuštenu, punu samopouzdanja s briljantnim osmjehom na licu i spremnu na nove izazove. Zanosna i provokativna, a odjevena u modele koji najavljuju atraktivnu modnu jesen, Severina je ovog puta pozirala ispred fotografskog objektiva Jelene Balić. Uloga stilista ponovno je pripala Petru Trboviću, za šminku pobrinula se vizažistica Dajana Pajkić, a frizura je djelo frizerskog salona Ruža.

Nova jesenska Mass kolekcija objedinjuje najzanimljivije svjetske trendove za nadolazeću sezonu i već je dostupna u svim Mass trgovinama.

severina

severina

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Uz svoj prateći orkestar u sastavu deset glazbenika, Severina se na pozornicu popela pola sata prije ponoći

Zanimljivosti

Nakon što je nedavno najavila koncert u Rijeci, 10. veljače, Severina u sklopu svoje dvoranske turneje, tijekom koje je već održala rasprodane koncerte u...

Zanimljivosti

Baš kako je i najavila, Severina je ovim koncertom ''nadoknadila'' svih 12 godina razdvojenosti s osječkom publikom.

Zanimljivosti

''Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.