Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Severina nosi svoje stihove

Poznata pjevačica zaštitno lice brenda Brainstorm by mm

Severina je zaštitno lice brenda Brainstorm by mm koji je na tržište izbacio kožnate trake 3 u 1 na kojima su ispisani stihovi njezine dobro znane pjesme Prijateljice. Stihove pjesme koju je slavna pjevačica napisala još krajem srednje škole od sada se mogu nositi kao narukvica, remen i držač za naočale ovješen oko vrata.

Iza brenda koji je osmislio ove ‘trakice prijateljstva’ stoji Marijana Marinović, novinarka i lifestyle urednica magazina Gloria i GloriaGLAM i njezin otac, majstor starog kova Joško Marinović.

‘Čim su se pojavile na tržištu osvojile su cijelu regiju. A kako i ne bi kad je njihovo zaštitno lice najveća regionalna zvijezda Severina, čije su omiljene trake one sa ispisanim stihovima pjesme Prijateljice.’, kažu glasnogovornici hrvatskog brenda koji u svojoj ponudi ima kožne narukvice u svim bojama s raznim privjescima, ali i kožne trake na kojima je riječ LJUBAV ispisana na deset svjetskih jezika, ili one s pričom o ljepotama Hrvatske pod nazivom Fairytale of Croatia.

brainstorm severina 2Svaka je traka napravljena ručno u Hrvatskoj, a koliko su u kratkom vremenu osvojile poznate osobe najbolje svjedoči da ih nose i glumice Leona Paraminski i Ivana Roščić, glumac Mislav Čavajda i top model Helena Šopar, koja je ujedno i ambasadorica brenda na svjetskoj modnoj sceni.

leona paraminski

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Podrška, potpora, pomoć, savjet, smijeh i suze – sve se dijeli i stvarno, kad je na pola sve je lakše.

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Zanimljivosti

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.