Severina nosi svoje stihove

Severina je zaštitno lice brenda Brainstorm by mm koji je na tržište izbacio kožnate trake 3 u 1 na kojima su ispisani stihovi njezine dobro znane pjesme Prijateljice. Stihove pjesme koju je slavna pjevačica napisala još krajem srednje škole od sada se mogu nositi kao narukvica, remen i držač za naočale ovješen oko vrata.

Iza brenda koji je osmislio ove ‘trakice prijateljstva’ stoji Marijana Marinović, novinarka i lifestyle urednica magazina Gloria i GloriaGLAM i njezin otac, majstor starog kova Joško Marinović.

‘Čim su se pojavile na tržištu osvojile su cijelu regiju. A kako i ne bi kad je njihovo zaštitno lice najveća regionalna zvijezda Severina, čije su omiljene trake one sa ispisanim stihovima pjesme Prijateljice.’, kažu glasnogovornici hrvatskog brenda koji u svojoj ponudi ima kožne narukvice u svim bojama s raznim privjescima, ali i kožne trake na kojima je riječ LJUBAV ispisana na deset svjetskih jezika, ili one s pričom o ljepotama Hrvatske pod nazivom Fairytale of Croatia.

brainstorm severina 2Svaka je traka napravljena ručno u Hrvatskoj, a koliko su u kratkom vremenu osvojile poznate osobe najbolje svjedoči da ih nose i glumice Leona Paraminski i Ivana Roščić, glumac Mislav Čavajda i top model Helena Šopar, koja je ujedno i ambasadorica brenda na svjetskoj modnoj sceni.

leona paraminski