Severina otkrila snježni raj na zemlji

severina otkrila

Naša Severina otkrila je pravu zimsku bajku. I ovaj siječanj provodi na skijanju u Nassfeldu. Snimljena je u Falkensteiner Hotelu Sonnenalpe smještenom na samom skijalištu.

Poznato austrijsko skijalište udaljeno je samo 260 kilometara od Zagreba, a spada u jedno od 10 najboljih skijališta Austrije zbog izuzetno povoljne mikroklime s puno snijega i najviše sunčanih sati u Alpama te čak 110 kilometara skijaških staza.

Severina ponovo na skijama

Nassfeld privlači i veliki broj skijaša iz Hrvatske pa se početak siječnja tamo naziva “Hrvatski tjedan“, a svi koji se tamo zateknu 9. i 10. siječnja moći će “naletiti” i na našu estradnu zvijezdu, koja će u Falkylandu dijeliti autograme i družiti se s fanovima. “U zadnjih 7 godina imala sam dva prijeloma noge i potpuno sam zaboravila na skijanje, a onda sam prošle godine došla u Nassfeld i ponovno se zaljubila… skijanje, planine, bjelina i osjećaj slobode”, rekla je Severina.

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe pravi je zimski raj uređenja u alpskom stilu, s bogatom gastronomskom ponudom te skijalištem ispred samog hotela. Tu su i sadržaji za djecu te bogati wellness program. Skijaške kolibe i brojni restorani dočekat će vas s originalnim pićima i ukusnim zalogajima, a užitak wellnesa najbolji je način da se opustite nakon cjelodnevnih aktivnosti na snijegu.

severina otkrila

 

severina otkrila