Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Severina plakala pred publikom

‘Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi’

Popularna pjevačica, koja ovih dana puni novinske retke zbog prekida s ‘kraljem bakra’ Milanom Popovićem i borbe oko skrbništva nad zajedničkim djetetom, u subotu je održala spektakularan koncert u sarajevskoj Olimpijskoj dvorani Zetra.

Sudeći prema emocijama na koncertu, koji se održao u sklopu turneje ‘Dobrodošao u klub’, pjevačica, ali i publika, subotu će još dugo pamtiti.

U dvorani ispunjenoj gotovo do posljednjeg mjesta oduševljeni fanovi jednoglasno su pjevali kako nove tako i stare hitove. Seve Nacionale rasplesala je Sarajlije odmah na početku koncerta ‘Italianom’, a uslijedile su ‘Uzbuna’, ‘Lola’, ‘Tarapana’ i ‘Mili moj’ kada je Severina prvi put zaplakala pred publikom govoreći kroz pjesmu da je voli.

severina tekst 2Pri izvođenju pjesme ‘Grad bez ljudi’ Severina je ponovo zaplakala i promuklim glasom otpjevala s publikom refren pjesme.

‘Ja sam željela studirati u Sarajevu, ali se dogodila ’91. Hvala vam što ste došli. Nitko nema srce kao vi. Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi’, kazala je Severina pred kraj koncerta te na sceni još jednom otpjevala ‘Italianu’.

Poput velikih svjetskih glazbenih imena, i Severina se nekoliko puta tijekom koncerta presvlačila u odlične scenske kostime, pokazujući da je u izvrsnoj formi, a vizualnom dojmu pridonijeli su i atraktivni plesači i plesačice pod palicom koreografa Anže Škrubeja.

severina tekst 3Sarajevski koncert, za razliku od prethodnih, bio je prilika za prvo javno izvođenje novog singla ‘Hurem’ koji je popularna Seve objavila početkom ovog tjedna.

Regionalna turneja ‘Dobrodošao u klub’, koju organizatori opisuju kao bajku u četiri čina, prema mnogima predstavlja svojevrsno putovanje kroz tamne i svijetle trenutke ljudske duše u vizualno-muzičkom kazalištu, što je i potvrdila razdragana sarajevska publika.

Foto: Facebook

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Biste li kupili ulaznicu za tajanstveni koncert kojemu znate datum i vrijeme, no ne znate tko nastupa i gdje?

Zanimljivosti

Uz Mateu Leko na koncertu će nastupiti i violinistica Maya Levy koja u Zagreb stiže iz Pariza, a nedavno je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom...

Zanimljivosti

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku.

Zanimljivosti

Uz svoj prateći orkestar u sastavu deset glazbenika, Severina se na pozornicu popela pola sata prije ponoći

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.