Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Severina pretvorena u Severinu

Video: Pjevačica na svojoj filmskoj premijeri.

Sinoć je na Zagreb Doxu prikazan film redatelja Darka Drinovca 'Kad se pretvorim u Severinu'. Dokumentarac prikazuje događanja iza pozornice tijekom priprema za veliki prošlogodišnji Severinin koncert u Beogradu na kojem je sudjelovalo 20 tisuća ljudi.

Severinu vidimo u stresnim situacijama koje prate pripremu velikog koncerta, bez šminke, nervoznu, umornu i ponekad ljutu, dakle, ovo je bio nesvakidašnji prikaz popularne pjevačice.

„Svidjelo mi se, stvarno je. On je to napravio dosta simpatično, nije ispalo kao reality show, Darko je pazio da ne smeta, jedva da smo ga primijetili na probama. Mislim da ću od sad dolaziti na Zagreb Dox“, izjavila je Seve nakon premijere.Redatelj Darko Drinovac ispričao nam je da je i sam bio aktivni sudionik koncerta, a sa Severinom dugo surađuje, zbog čega mu je bilo lako steći njeno povjerenje i dobiti dopuštenje za snimanje.

„Ona je veliki pokretač, sve oko koncerta bilo je za nju vrlo stresno, na pozornici je u jednom trenutku bio i po 50 ljudi. Ali napunila je dvoranu koja je dvostruko veća od naše Arene. To pokazuje da je vole svi“, priča Drinovac.Film „Kad se pretvorim u Severinu“ možete pogledati i sutra u 22 sata.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom.

Zanimljivosti

U knjizi o svom glazbenom putu govore Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Gabi Novak, Jasna Zlokić, Zdenka Kovačiček, Doris Dragović, Severina, Vjekoslava Huljić,...

Beauty report

Što znači samopouzdanje i besprijekoran izgled, definitivno zna Severina, koja slovi za jednu od najljepših žena regije.

Događanja

Posebno izdanje međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 4. do 11. listopada u Kinu SC i Teatru &TD Studentskog centra u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.