Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Severina s Hurem proslavila pola milijuna fanova

Seve ‘zlatnim’ spotom počastila brojne obožavatelje na Facebooku

Severina je  točno u podne na svojoj Facebook stranici objavila novi spot za pjesmu ‘Hurem’ koja je premijerno objavljena baš na današnji dan kada je Severina premašila pola milijuna fanova na toj društvenoj mreži.

Tekst i melodiju za pjesmu napisao je Andrej Babić, a za aranžman je zaslužan Ivo Popeskić.

‘Pjesmu sam otpjevala jer moja mama obožava Sulejmana Veličanstvenog i naravno jer je dobra melodija i tekst. Također, htjela sam pjesmom zahvaliti svojim fanovima, kojih na Fejsu ima preko pola milijuna. Sretna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Premijerno ćemo pjesmu izvesti na koncertu u sarajevskoj Zetri. Mislim da za nju imamo najljepši spot ovih prostora. Radio ga je moj dragocjeni suradnik, najveći video umjetnik ovih prostora – Dorijan Kolundžija koji je radio video produkciju aktualne turneje #DUK2013. Uživajte u novoj pjesmi i spotu!’, objavila je Severina na Facebooku povodom predstavljanja svoje nove pjesme.

Pjesmom i novopečenom suradnjom zadovoljan je i Andrej, koji je putem svog Facebook profila izjavio kako je već pri snimanju demo snimke, rekao da ova pjesma ima neku jaku žensku energiju u sebi.

‘Samo je Severina može donijeti na način da joj vjerujem svaku riječ. Trebalo je skupiti malo hrabrosti i poslati joj. Ostalo je povijest.’, priznao je Andrej Babić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovu posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu...

Zanimljivosti

Severinin koncert na kojeg su Opatijci i njihovi gosti čekali čak 13 godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog koncerta na Velikoj ljetnoj pozornici, je...

Zanimljivosti

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom.

Zanimljivosti

U knjizi o svom glazbenom putu govore Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Gabi Novak, Jasna Zlokić, Zdenka Kovačiček, Doris Dragović, Severina, Vjekoslava Huljić,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.