Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Severina u neraskidivoj vezi

Severina u vizualima kampanje za Mass jesen-zima 2013./2014.

Kažu da muškarci nikada nisu, niti će razumjeti tu ogromnu ljubav i neraskidivu vezu koja postoji između svakog para cipela i njihove vlasnice.

Ikona stila Severina Vučković i u ovoj sezoni zasjala je u ulozi zaštitnog lica za popularni brand Mass. Na promotivnim fotografijama plijeni pažnju svojim ljepotom i mladolikim izgledom, te pozira u bijeloj košulji i jeansu u osam različitih modnih poza.

Mass i Severina 1Tema nove kolekcije jesen-zima 2013./2014. je urbana, šarmantna i nepretenciozna žena u koju se Severina savršeno uklopila te je prikladna za ljubiteljice mode koje kroz odjevne kombinacije vole izražavati svoj stav. Bikerske čizme, gležnjače te detalji poput zakovica, metalnih kopči, patentnih zatvarača kolekciji daju originalan stil koji ne ignorira modne smjernice.

No čini se da popularna pjevačica ima još neraskidivih veza, a jedna od njih je i ona prema rođenom djetetu radi kojeg je danas u 9 sati saslušana na prvom ročištu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Severina u tužbi traži da se Aleksandar njoj povjeri na odgoj i čuvanje, a da otac djeteta smije viđati sina samo u njezinu prisustvu.

Mass i Severina 2Tako je Milan Popović danas doputovao u Zagreb, no sina Aleksandra neće vidjeti što ga je, kako navode njegovi prijatelji, iznimno rastužilo.

Ročište je trajalo nešto više od tri sata, a nakon što su izašli iz zgrade Općinskog građanskog suda, ni jedna strana nije željela komentirati postupak koji je u ovom slučaju, zbog zaštite prava djeteta, tajan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama.

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Fashion report

Tommy Hilfiger, istaknuo je bit ljeta te u Splitu te pripremio ekskluzivni modni događaj za domaće infleuncere i ambasadore brenda koji su među prvima...

S modne piste

Krie X Amadria Park Green Harmony je bio uistinu poseban modni događaj na kojem je predstavljena nova Krie Cruise kolekcija, koja donosi spoj sofisticiranosti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.