Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Severina u novoj kampanji Matije Vuice

Kolekcija Lady X’ bit će predstavljena večeras na Schwarzkopf Cro A Porteru

Dizajnerski imperativ hrvatskih crvenih tepiha, Matija Vuica predstavila je kampanju za svoju novu kolekciju Lady X‘.

Matija Vuica na modnoj sceni prisutna je od osamdesetih godina, no profesionalno se dizajniranjem počela baviti devedesetih godina koje su je definitivno etablirale kao kraljicu hrvatskog haute couture-a.

severina matija vujica 6Skupocjeni materijali poput najfinije svile i čipke, beskrajna kreativnost, inspiracija i posvećenost detaljima, postavili su Matijine haljine modnim presedanom među hrvatskim glumicama i glazbenim divama, a gotovo da i nema javne osobe koja nije barem jednom nosila njenu haljinu.

severina matija vujica 5Za zvijezdu svoje kampanje, kojom predstavlja novu kolekciju LADY X’, a koju ćete moći pogledati na večerašnjem Schwarzkopf Cro A Porteru, izabrala je Severinu. Matija kaže kako je kostim za Lady X’ priča o haljinama neopterećenim komercijalnim momentom, onima koje izrodi mašta u dubinama kreativnih ladica.

severina matija vujica 2Služeći se elementima kostimografije u funkciji mode, ona dočarava različite priče i tako Lady X’ oblači u magičnu ratnicu, drugiput u bijelu labudicu, crnu udovicu, ili jednostavno elegantnu zavodnicu. Upravo je u Severini s kojom već dugo surađuje u njenim posebnim izdanjima, pronašla famoznu Lady X’, koja oduzima dah čak i u jednostavnom negližeu u koji se presvlači na sceni.

severina matija vujica 1Osim toga, Severina, u svim svojim izdanjima, utjelovljuje koncept ovogodišnjeg Schwarzkopf Cro A Portera kojeg je Viktor Drago na najljepši mogući način posvetio bezvremenoj ženskoj ljepoti.

Kolekcija se, poput svih prethodnih, sastoji od glamuroznih ručno rađenih večernjih haljina po kojima je Matija poznata i za koje kaže kako danas ne može zamisliti da dizajnira išta drugo.

severina matija vujica 4Momenti kostimografije u prenaglašenim bokovima, ramenima ili volumenu donjeg dijela haljine, još više podcrtavaju vječnu želju svake žene za uskim strukom, a čipka u crnoj, bijeloj, zlatnoj i srebrnoj boji, perje i sjajni kamenčići, daju haljinama dozu luksuza koji svaku ženu pretvara u Lady X’.

Revija Matija Vuica na rasporedu je danas, prvi dan Schwarzkopf Cro A Porter-a čije revije u 20 sati otvara modna kuća Nebo koja ove godine slavi 20 godina postojanja. Ne propustite izuzetne revije Cro A Portera na Zagrebačkom velesajmu u Paviljonu 1.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s...

Celebrity

''Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre…'' -  stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Vjerujem u Boga'.

Celebrity

Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome.

Zanimljivosti

Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.