Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Severova majica ‘100% svoja’

Jedinstvena dizajn Roberta Severa bit će predstavljen na ovogodišnjem Dove Fashion.hr-u.

Uspješna suradnja branda Dove i modnog koncepta Fashion.hr već sezonama na pisti predstavlja rezultate inspirirane filozofijom stvarne ljepote za koju su do sada svoje unikatne kolekcije lansirala najveća domaća dizajnerska imena.

Među prvima je svoju viziju u Dove duhu predstavio poznati domaći dizajner Robert Sever koji se u novoj sezoni ponovno vratio u ulozi kreativnog tumača kampanje "stvarne ljepote", ovaj puta s porukom "100% svoja".Modna priča "100% svoja" biti će pomno ispričana kroz odabrane "it" komade odjeće koja svojom snažnom porukom inspirira žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom mogućem pogledu "budu svoje". U kontekstu jednostavnog ali upečatljivog minimalizma Robert Sever odlučio je upotrijebiti svoju slavnu maštu u oslikavanju kako bi istu tehniku aplicirao na bijelu majicu. Po riječima dizajnera u ormaru svake žene bijela majica predstavlja klasiku koja se uvijek rado konzumira i miješa na različite odjevne kombinacije. Njena sofisticiranost i transformacija u kombinaciji s neodoljivim ženstvenim motivom predstavljaju pravi modni pogodak.

"Ideja za grafički dizajn došla je iz mog osobnog viđenja Dove filozofije koja uvijek kreće iz izuzetno prirodnog i jednostavnog smjera. Kao glavni motiv izabrao sam ženske portrete koji se u kombinaciji s elementima flore suptilno pretvaraju u novi eterični motiv stvarajući tako simboličku simbiozu žene i prirode", izjavio je Robert Sever.Povodom Dove Fashion.hr-a za sezonu jesen-zima 2011/12 koji će se održati od 11. do 13. ožujka u Paviljonu 5, Zagrebačkog velesajma bit će izložene portretne fotografije Dove ambasadorica, Verice Kuštro (50), Jagode Latinović Čaldarević (60), Silvije Gajdić (23), Dragice Oršić (29), koje će ovom prilikom biti odjevene u spomenutu Severovu kreaciju.

Time se nastavlja linija kontinuiteta i elana projekta koji već godinama plijeni pažnju svojim porukama o širenju ideje stvarne ljepote sada s geslom "100 svoja".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Fashion report

Bez obzira na trendove i sezonu, jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je majica s printom koja se lako može uklopiti...

Savjeti i preporuke

Glatka i zategnuta koža bez bora i akni, mršave noge bez celulita i strija, sasvim nerealan struk bez trunke tragova trudnoće, godina, života.

Savjeti i preporuke

Nova Dove Clarify & Hydrate linija šampona i regeneratora za kosu postala je sjajan odgovor na sve zahtjeve naše kose.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.