Shakira spremna za nogometno ludilo

U proteklom se uratku previjala na kauču s Rihannom, a ovog je puta Shakira odlučila igrati na kartu sretne obitelji. Poznata po svojoj odanosti najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu, popularna je pjevačica snimila video spot za pjesmu ‘La La La’ posvećenu predstojećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Posebnost ovog video spota je da u njemu sudjeluje i Shakirin dečko, plavooki nogometaš Gerard Pique kao i njihov neodoljivi sinčić Milan koji nespretno korača prema nogometnoj lopti. Osim njih u spotu za pjesmu ‘La La La’ pojavljuju se i nogometaši poput Lionela Messija, Cesca Fabregasa, Erica Abidala, Neymara, Jamesa Rodrigueza, Sergia Agüera i Radamela Falcaoa. Da je često u kontaktu s nogometnim svijetom lijepa Kubanka je potvrdila i svojim baratanjem loptom, koje je u naprosto zapanjujuće.

Ako uzmemo u obzir da se sretan par upoznao prije četiri godine prilikom Shakirinog snimanja spota za pjesmu ‘Waka Waka’ koja je bila himna nogometnog prvenstva u Africi, možemo slobodno reći da je ovo zanimljiv rasplet događanja.