Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

She.hr mobilni portal

Rođendanski dar čitateljicama!

Nastavljajući tradiciju rođendanskog darivanja, She.hr je i ove godine, u povodu obilježavanja treće godišnjice djelovanja, svojim čitateljicama pripremio rođendansko iznenađenje.

Naš lifestyle portal kao svoju omiljenu web odrednicu prepoznale su mnoge žene, i upravo nam je namjera bila naše vjerne čitateljice ugodno iznenaditi mobilnom verzijom portala, optimiziranom za pregled na svim mobilnim uređajima.

Najnovije članke na portalu She.hr čitateljice od sada mogu pročitati u svakom trenutku, bez obzira gdje se nalazile. Mobilna verzija izgledom je slična originalnoj web verziji portala, ali je ujedno prilagođena jednostavnijem, preglednijem i bržem pretraživanju sadržaja na mobilnim uređajima.Adresa portala je http://m.she.hr, no dovoljno je u mobitel upisati She.hr i redirekcija na mobilnu verziju obavit će se automatski.

Nakon toga preostaje samo uživanje u aktualnim temama rubrika Obitelj, Karijera, Stil, Ljepota, Zdravlje, Zabava i Moj She. I naravno, dijeljenje sadržaja s prijateljima putem popularnih društvenih mreža Facebook i Twitter.Izradu mobilne verzije She.hr-a potpisuje kompanija NTH Grupa, vodeći europski pružatelj usluga aplikacija i infrastrukture za medije i telekomunikacijske usluge.

She.hr ekipi u ovom je projektu glavni cilj bio vama – čitateljicama pružiti maksimalni užitak pregledavanja sadržaja u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Sexting se definira kao slanje ili primanje poruka eksplicitnog ili sugestivnog seksualnog sadržaja.

Duh i tijelo

Pretjerano korištenje mobitela pretvara se u ovisnost o mobitelu kada se primjećuje narušavanje psihičkog i fizičkog zdravlja, kako djece, tako i odraslih u jednakoj...

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Kombinacijom modernog dizajna, studijske kamere i vrhunskih performansi osvojila je sve koji su je imali prilike isprobati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.