Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

She.hr mobilni portal

Rođendanski dar čitateljicama!

Nastavljajući tradiciju rođendanskog darivanja, She.hr je i ove godine, u povodu obilježavanja treće godišnjice djelovanja, svojim čitateljicama pripremio rođendansko iznenađenje.

Naš lifestyle portal kao svoju omiljenu web odrednicu prepoznale su mnoge žene, i upravo nam je namjera bila naše vjerne čitateljice ugodno iznenaditi mobilnom verzijom portala, optimiziranom za pregled na svim mobilnim uređajima.

Najnovije članke na portalu She.hr čitateljice od sada mogu pročitati u svakom trenutku, bez obzira gdje se nalazile. Mobilna verzija izgledom je slična originalnoj web verziji portala, ali je ujedno prilagođena jednostavnijem, preglednijem i bržem pretraživanju sadržaja na mobilnim uređajima.Adresa portala je http://m.she.hr, no dovoljno je u mobitel upisati She.hr i redirekcija na mobilnu verziju obavit će se automatski.

Nakon toga preostaje samo uživanje u aktualnim temama rubrika Obitelj, Karijera, Stil, Ljepota, Zdravlje, Zabava i Moj She. I naravno, dijeljenje sadržaja s prijateljima putem popularnih društvenih mreža Facebook i Twitter.Izradu mobilne verzije She.hr-a potpisuje kompanija NTH Grupa, vodeći europski pružatelj usluga aplikacija i infrastrukture za medije i telekomunikacijske usluge.

She.hr ekipi u ovom je projektu glavni cilj bio vama – čitateljicama pružiti maksimalni užitak pregledavanja sadržaja u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Kava, hrana i ostali zločini protiv sna.

Događanja

Bez brige, pripremili smo za vas popis svih potrepština koje bi vam mogle trebati tijekom jednog dana na plaži. 

Duh i tijelo

5 razloga za neopisivu bol u leđima kao rezultat suvremenog življenja.

Advertisement