Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

She.hr slavi i dariva

Proslavite naš 2. rođendan i uživajte, jer na ovom rođendanu – poklone dobivate vi!

Mlada i kreativna ekipa Medijske mreže prije točno dvije godine lansirala je She.hr – lifestyle portal namijenjen ženama i njihovu životnom stilu. Na čelu s glavnom urednicom Andrejom Petrić, redakcija portala She.hr svakodnevno je osluškivala interese čitateljica i prilagođivala sadržaj ženama kojima je internetska adresa www.she.hr postala omiljena svakodnevna destinacija.

Pod sloganom "Portal krojen po mjerama svake žene", She.hr svakodnevno obrađuje teme iz područja obitelji, ljubavi, seksa, karijere, zdravlja, ljepote, mode, gastronomije i zabave, zanimljive i korisne ženama raznih dobnih skupina."Prve dvije su najvažnije"
, kaže se za prve godine života djeteta. Isto se može reći i za naš She.hr, koji je u prve dvije godine svojim sadržajem, modernim dizajnom, preglednošću i interakcijom s čitateljicama postigao velik uspjeh na hrvatskom internetskom nebu i stekao impresivan broj stalnih čitateljica. Sa 100.000 jedinstvenih posjeta i pola milijuna otvaranja stranica prema podacima Google Analyticsa za studeni 2010., She.hr se ubrzano penje prema vrhu omiljenih ženskih web-odredišta. Ekipa portala svakodnevno komunicira s čitateljicama putem društvenih mreža, a na tjednoj bazi i putem newslettera.

She.hr je u svijetu oglašavanja prepoznat kao važan specijalizirani medij koji se obraća ženama kao bitnoj ciljanoj skupini te neizostavan medij za plasiranje reklamnih kampanja brojnih oglašivača. Specifičan je i po brojnim tjednim nagradnim igrama kojima za vjernost, i sad već dvogodišnje prijateljstvo, redovito nagrađuje svoje čitateljice.Stoga će i slavljenički mjesec prosinac kojim se obilježava druga godišnjica portala biti u znaku darova i slogana "Mi slavimo, vi dobivate poklone!".

A poklone koje će, od prvog dana prosinca pa sve do Božića, osvajati najsretnije čitateljice vrijedni su i brojni. She.hr i partneri koji su se uključili u organizaciju ove velike rođendanske akcije, radosna srca i široke ruke poklanjaju bijelu tehniku i kućanske aparate, dekorativne i preparativne proizvode, shopping-bonove, wellness i kozmetičke tretmane, knjige, slatke delicije, pjenušce i još mnogo iznenađenja!

Prosinac je mjesec darivanja i ljubavi, a ovo je način na koji mi – redakcija She.hr-a zahvaljujujemo vama – našim čitateljicama, ali i čitateljima, za dvogodišnje druženje i vjernost!

A što smo vam sve pripremili u prosincu?
Sve aktualne informacije vezane uz poklone koje smo pripremili za vas biti će najavljene i na našoj Facebook stranici, tako da vas pozivamo da i tamo pratite svakodnevno novosti s našeg portala!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.