Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

She.hr slavi prvi rođendan

Stvorili smo portal na kojem uživamo raditi.

Točno prije godinu dana ružičasti cvjetić uletio je u vaš život. Kliknuli ste na www.she.hr i to je bio početak jednog divnog prijateljstva.

Iako smo po godinama tek beba, u prvih 365 dana rada i druženja, postigli smo puno toga zbog čega se smo sretni i ponosni. Prvenstveno zbog toga što smo ostvarili nova i nadamo se dugotrajna prijateljstva. Ovdje mislimo na vas, naše čitateljice koje nas vjerno prate, kako na našem portalu, tako i na raznim društvenim mrežama na kojima smo prisutni (Facebook, Twitter, razni forumi…). Interakcija s vama nam je vrlo bitna, jer želimo vas što bolje upoznati, biti vaš odabrani medij, vaša prijateljica s kojom ćete porazgovarati uz prvu jutarnju kavu. Netko kome se možete povjeriti, vaš savjetnik kada nemate odgovore na pitanja i prijatelj koji će vam navući osmijeh na lice.

Ulaganjem u sadržaj ulagali smo u vaše povjerenje, a 2.500 registriranih korisnika dokaz je da smo u tome uspjeli. Cijenimo vaše komentare i mišljenja, a za vjernost vas nastojimo što češće obradovati različitim nagradnim igrama. Sve informacije o aktualnim sadržajima na portalu, možete dobiti putem nedavno pokrenutog newslettera koji se šalje na preko 4.000 e-mail adresa čitatelja, partnera, klijenata i suradnika.

Trend rasta posjećenosti portala She.hr pozitivan je i prisutan od samog je početka te danas naš portal mjesečno broji 46.339 jedinstvenih posjetitelja.

Stvorili smo portal na kojem uživamo raditi. Veseli nas povezivanje s čitateljicama iz najudaljenijih krajeva Hrvatske, ali i cijele regije. Širimo pozitivno ozračje i svojim stavovima uljepšavamo dane svima koji su www.she.hr već prepoznali kao svoj home page.

Hvala svima na prekrasnim čestitkama povodom našeg prvog rođendana, nastavite nas i dalje čitati jer pripremamo vam nekoliko slatkih iznenađenja kao našu zahvalu za vašu vjernost!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Danas se na tržištu može pronaći mnoštvo tretmana i preparata za njegu kože, a jedan koji se izdvaja i postaje sve više popularan je...

Savjeti i preporuke

Mjesto koje je već odavno steklo povjerenje mnogih kada je u pitanju njega kose, kože i noktiju je Kalmar Hair & Skin Boutique u...

Život u dvoje

Zanimljivo istraživanje možda je i potvrdilo ono u što smo svi sumnjali.

Zanimljivosti

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.