Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Shirty Bag kolekcija za Bambi

Suradnja dva domaća modna branda – urbanog i dječjeg.

Najpoznatiji i jedan od najstarijih dječjih modnih brendova u našoj zemlji, 'Bambi', s velikim brojem vlastitih dućana od kojih su neki i izvan Hrvatske, nametnuo se kao jedan od najuspješnijih domaćih brendova uopće.

Vodstvo 'Bambija' odlučilo je u recesijskom razdoblju ne spavati na lovorikama, već u skladu sa svjetskim trendovima otići jedan korak dalje. Inspirirani spajanjem na prvi pogled nespojivih dizajnerskih imena sa svjetskim brendovima kao što su 'H&M' ili 'Gap', u 'Bambiju' su odlučili ponuditi sličnu suradnju domaćem modnom brendu 'Shirty Bag'. Iako mlad brand – 'Shirty Bag' ima veći broj vjernih fanova iza čijeg dizajna stoje fotograf Belizar Valić i stilistica i dizajnerica torbi Iva Tuđa.

Iako najpoznatiji po izuzetno kvalitetnim i anatomski oblikovanim dječjim cipelicama, 'Bambi' u zadnje vrijeme uvodi i sve veći broj raznih odjevnih artikala za djecu u svoje dućane, a upravo ovim novijim segmentom odlučio je prezentirati se javnosti i kao dizajnerski dječji brend.Mini kolekcija 'Shirty Bag-a' za 'Bambi' namijenjena je djevojčicama raznih uzrasta i bazira se na majicama dugih rukava u trendovskim bojama, a krojevi se kreću od tunika s puf rukavima prema običnijim majicama, ali sve s prepoznatljivim 'Shirty Bag' detaljima kao što su atraktivni gumbi, satenske montirane mašne i romantična čipka.

Printovi koje je 'Shirty Bag' dizajnirao za 'Bambi', stilski su kombinacija tema koje su prožimale njihovu ljetnu i aktualnu zimsku kolekciju, a radi se o stripovskom prikazu životinjskih motiva kao i o bajkovitim portretima dječjih likova. Kao nezaobilazni motiv nametnuo se i par srebrnih 'Bambi' cipelica.Printovi su kao i u slučaju vlastitih 'Shirty Bag' kolekcija nastali iz originalnih fotografija Belizara Valića. Sve majice izrađene su od izuzetno kvalitetnog pamuka u kombinaciji s elastinom, kako bi djeci bile što ugodnije za nošenje, a da njihov kvalitetan print podnosi mnoga pranja.U poplavi sumnjive robe na tržištu,važno je za naglasiti kako se ovdje radi o pravom 'made in Croatia' proizvodu.

Kolekciju 'Shirty Bag' za 'Bambi' prati i atraktivna image kampanja a dječjim top modelom Larom Mihaljević iz agencije 'Fashion Team' kao zaštitnim licem.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Zanimljivosti

Ideje, savjeti, inspiracija, prijedlozi atraktivnih rješenja za uređenje doma koji prate aktualne trendove, samo su dio opsežnog i inspirativnog sadržaja novog, zimskog izdanja magazina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.