Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Shopping groznica i rođendansko slavlje Tower Centra Rijeka

Poznato riječko shopping odredište Tower Centar Rijeka u subotu 21.11.2015. raznolikim zabavno-glazbenim programom obilježava svojih prvih 9 uspješnih godina.

Poznato riječko shopping odredište Tower Centar Rijeka  u subotu 21.11.2015. raznolikim zabavno-glazbenim programom obilježava svojih prvih 9 uspješnih godina.  Rođendansku priču začiniti će fenomenalni rođendanski popusti koji posebno za rođendan traju cijeli dan do 23.00 sata.

Kupce i posjetitelje Centra zabavljat će poznato lice s malih ekrana, voditelj i komičar Mario Petreković, koji će tom prilikom preuzeti ulogu shoppingholičara, te se okušati u odabiru idealne modne kombinacije. Obilaskom po trgovinama TCR-a, Mario će kupce upoznavati s popustima u trgovinama, a istovremeno će osvježiti svoju garderobu, te pomoći kupcima u odabiru njihovih modnih favorita. Cjelokupni show Maria Petrekovića iz trgovina posjetitelji Centra moći će pratiti putem prijenosa na video zidu na 4. katu TCR-a.

Posebno zanimljiva bit će interakcija Maria Petrekovića i Maje Šuput – glavne glazbene zvijezde ovog rođendanskog slavlja. U više od sat vremena nastupa Maja Šuput će se izvedbom svojih najvećih i prepjevima poznatih domaćih i stranih hitova pobrinuti za dobro raspoloženje svakog posjetitelja Tower Centra Rijeka.

Voditelj ovogodišnjeg rođendanskog programa, Davor Jurkotić zajedno s Mariom Petrekovićem upustit će se u još jednu „glazbenu pustolovinu“ – najveće karaoke u gradu u sklopu kojih će prijavljeni natjecatelji imati prigodu osvojiti i bogate nagrade Tower Centra Rijeka.

Kao i svakog rođendana do sada, TCR ovom prigodom ponovno organizira humanitarnu akciju kojom je cilj prikupiti što veća novčana sredstva za pomoć  Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić Lovran“, čija se djelatnost odnosi na pružanje socijalnih usluga djeci i mladima u dobi od rođenja do 21. godine života. U humanitarnu akciju uključit će se i poznate javne osobe s riječke scene koje će svojim prisustvom i prodajom simboličnih kolačića sudjelovati u prikupljanju potrebnih sredstava za Dom, a sve s ciljem stvaranja sigurnog i poticajnog okruženja za potrebitu djecu i njihove obitelji.

Rođendanski vikend obilježit će i svečano otvorenje klizališta i nastup Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice, nakon čega će klizačice održati kratku školu klizanja za najmlađe i sve one koje žele naučiti klizanje. Otvorenje klizališta početak je Božićne bajke u Tower Centru Rijeka, koja će trajati punih 49 dana.

Uz popuste u trgovinama vrhunac slavlja bit će već tradicionalno i velika rođendanska torta, te bezalkoholni kokteli i kolačići, a tijekom cijelog slavljeničkog dana kupci će imati priliku uživati u najpovoljnijoj kupnji u gradu i popustim za kupnju.

Budite dio rođendanske shopping groznice i dođite u subotu 21.11.2015. u Tower Centar Rijeka!

Raspored događanja:

16:00 – 18:00 h: POZNATI RIJEČANI U HUMANITARNOJ AKCIJI – PRODAJA KOLAČIĆA (4.kat TCR-a)

17.30 – 18.05 h: NASTUP KLUBA SINKRONIZIRANOG KLIZANJA ZAGREBAČKE PAHULJICE (4.kat TCR-a)

18.10 – 18.45 h: KRATKA ŠKOLA KLIZANJA (4.kat TCR-a)

19:00 – 21:00 h: MARIO PETREKOVIĆ – SHOPPINGHOLIČAR SHOW (trgovine TCR-a, video prijenos na 4.katu TCR-a)

19:00 – 20:30 h: GLAZBENI NASTUP MAJE ŠUPUT (4.kat TCR-a)

21:00 – 22:00 h: NAJVEĆE KARAOKE U GRADU (4.kat TCR-a)

Ne propustite

Zanimljivosti

Iako nastupaju s porukom „Iz Rijeke, s ljubavlju“, iznimno za proslavu rođendana misao vodilja postala je „All we have is now“.

Zanimljivosti

Zapadni trgovački centar (ZTC) Rijeka ovoga mjeseca, nizom događanja obilježava deseti rođendan.

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Fashion report

Preko 3000 modnih marki sniženih do 80%, više od 500 novih ponuda svaki dan i besplatan povrat samo su neke od pogodnosti BestSecret trgovine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.