Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Shopping veza Zagreba i Beograda

Pokrenut regionalni specijalizirani portal za kupnju.

Kreativna tvornica d.o.o. iz Zagreba i Shopping city d.o.o. iz Beograda objavili su portal Shop in Beograd na adresi www.shop-in-beograd.com i pokrenuli prvi specijalizirani regionalni online projekt, povezujući tako dva najjača shopping centra regije – Zagreb i Beograd.

Nakon objave portala Shop in Zagreb i stjecanja statusa partnera Superbrandsa, zagrebačka Kreativna tvornica d.o.o. u suradnji sa beogradskim Shopping City d.o.o. pokreće portal Shop in Beograd. Na tehnički najsuvremenijoj Internetskoj platformi, posjetiteljima se omogućuje jednostavno pretraživanje kategorizirane ponude i informiranje o novostima vezanim za shopping, smještaj, ugostiteljsku i zabavnu ponudu u Beogradu. Tvrtkama s područja Beograda i okolice, portal pruža mogućnost za jednostavno i efikasno predstavljanje ciljnom tržištu kroz osnovne i dodatne informacije u obliku pojedinačnih profila te bogat sadržaj magazinskog tipa – tematski članci, predstavljanja, kalendar događanja, preporuke, najave itd.

”Kreativna tvornica d.o.o. iz Zagreba objavila je 6. travnja 2009. online magazin Shop in Zagreb, koji nakon pola godine rada bilježi preko 65.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, a trenutno predstavlja preko 1200 poslovnih subjekata u Zagrebu i okolici. Uslijed dobre suradnje s Beogradom, pokrenut je i Shop in Beograd, kako bi u online svijetu povezali dvije najjače shopping metropole u regiji “ izjavio je Robert Sedlar, direktor Kreativne tvornice d.o.o.

”Kako online poslovanje ne poznaje granice, mlada i aktivna ekipa Kreativne tvornice najavljuje i dalje širenje istog online shopping modela na Ljubljanu, Sarajevo i Skopje. Ovakva regionalna medijska mreža, posjetiteljima otvara online horizonte na regiju, a tvrtkama regionalnu online prisutnost na specijaliziranim web portalima.“ zaključila je Andreja Fazlić, PR Kreativne tvornice d.o.o.


www.cromoda.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

She Book Club

Nagrađivana britanska novinarka Yomi Adegoke svojim provokativnim romanom Lista propituje način na koji doživljavamo odnose, moral i internetsku kulturu.

Putovanja

Neki ga zovu i balkanskim Berlinom, jer je atmosfera na svakom koraku inspirativna, a energija koju ovdje osjećate gotovo zarazna

Putovanja

Za balkanski Berlin najčešće čujemo da je grad u kojem je noćni život na zavidnoj razini, no i zaljubljenici u aktivan odmor, boemi, gurmani...

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.