Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Shuella – čarobne čizmice

Zaboravite na vremensku prognozu – Shuella štiti svu obuću od kiše.

U SAD možete naći svako rješenje i proizvod za što vam god padne na pamet.

Ali ono što je mene posebno oduševilo, a vjerujem i svaku bi ženu koja ima poseban tajni odnos prema svojim cipelama, jest rješenje jedne američke šopingholočarke koja je izmislila zaštitu svih cipela od kiše, i ljeti i zimi! Zovu se Shuella i pravi su hit u Americi.


Otkad imam svoj par tih čarobnih čizmica koje se oblače preko svakih cipela na petu ili bez, više nemam muku odabira obuće, a potom ni odjeće za svaki kišni dan ovdje u Americi! Ma božanstveno.

U salonkama na kiši

Jedva ih čekam prošetati po onoj zagrebačkoj proljetnoj ili jesenskoj kiši koja zna trajati danima. Više nikad neću gledati u pod pokušavajući izbjeći lokve dok šopingiram po Ilici.

Kad se samo sjetim koliko sam se godina mučila s oblačenjem na kišni dan, a da u uredu i dalje budem bussiness atire…

Da stvar bude još zabavnija, kupila sam si kričave pink Shuelle; ni sama ne znam je li me na to nagovorila ona prodavačica u ekskluzivnoj Nordstrom robnoj kući ili su me jednostavnoone oduševile, ali sada uvijek mogu obući hit kombinaciju haljine Diane von Furstenberg i otvorenih cipela. Mislim da ću si otići i po crne… Cijena je 50 dolara.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovo je vrijeme u kojem možemo zablistatu u novim cipelama i sa stilom ući u novu godinu.

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Trendovi

Kako bi što uspješnije organizirali svoj ormar za kasno ljeto, ne zaboravite zaviriti u Mass webshop gdje vas čeka inspiracija za niz šarmantnih stylinga.

Fashion report

Ostvarite popust do čak -50% na odlične Aldo komade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.