Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Simone Design – unikatni modni dodaci

Pogledajte zašto ljudi vole jedinstvene kreacije Osječanke Sanje Đaković

Simone design je brand koji obuhvaća prvenstveno nakit od kože (narukvice, ogrlice, naušnice), a u skorije vrijeme i torbe i remenje. Iza imena branda se krije mlada Osječanka, dizajnerica unikatnih kreacija –  Sanja Đaković.

"Oduvijek sam nešto kreativno izrađivala, bilo to slikanje, šivanje ili izrada nakita. Počelo je kao hobi u srednjoj školi kada sam prijateljicama izrađivala ogrlice i naušnice za rođendanske poklone. Uživam u stvaranju nakita, to me opušta i inspiraciju nalazim svuda oko sebe. Ove godine sam odlučila otvoriti svoj obrt kako bih bila još dostupnija", kaže Sanja.Tijekom godina Sanja, alias Simone je izrađivala nakit od raznih materijala, a mijenjala je i tehniku izrade.

"U početku sam koristila glinamol, drvo, žicu. Prije nekoliko godina otkrila sam kožu i zaljubila se u taj materijal, jer s njim mogu više toga napraviti. Uglavnom, svakim se danom rađaju nove ideje", objašnjava umjetnica.

Severina je veliki ljubitelj Simone designa

Osim izrade nakita Sanja se bavi oslikavanjem majica, drugih odjevnih predmeta te polako ali sigurno razvija posao i stječe obožavatelje.

"Najveća 'publika' su mi bliski prijatelji koji prate sve moje faze rada pa se kod njih mogu naći komadi nakita napravljeni još prije deset godina. Od poznatih bi mogla izdvojiti Severinu, Ivanu Kindl, Remi iz Elementala, Jelenu Veljaču, Ivanu Ergić i Ivu Dragović koje nose moje kreacije i uživaju u njima. Mogu ih kombinirati u svakoj prigodi", nabraja Sanja.

Profesorica i umjetnica

Iako joj je dizajn u krvi, Sanja je diplomirala je hrvatski jezik i književnost, pa tko zna, možda će jednog dana i raditi u struci. A dok se to ne dogodi, Sanja sudjeluje na modnim revijama i kreira.

"Prošli vikend imala sam reviju u u Sloveniji, u Askari clubu, u suradnji s poznatom slovenskom dizajnericom Rikom Zadravec, a pripremam se i za reviju 29. svibnja u Biogradu na Moru u suradnji s dizajnericom odjeće Manuelom Lovrenčić s kojom sam počela uspješnu suradnju. U budućnosti imam dosta planova vezanih za Osijek i povezivanje mode i stvaralaštva", kaže Sanja.

Cijene narukvica i ogrlica se kreću između 100 i 150 kuna, dok su torbice između 250 i 400 kuna, ovisno o veličini i materijalu."Svaki komad nakita kojeg napravim je poseban i nekada se zbilja teško odvojim od njega… I na svaki sam ponosna, pogotovo kada ga vidim na nekome jer onda nakit dobije svoju zadnju i konačnu formu", kaže Sanja.Radove ove maštovite dizajnerice možete kupiti na nekoliko mjesta po jadranskoj obali i na stranicama Facebooka dok web shop ne bude u funkciji.

Ili, možete probati osvojiti ovu prekrasnu unikatnu crnu kožnu narukvicu kod nas, na She.hr-u.OSVOJI DIZAJNERSKU NARUKVICU!

Simone Design i She.hr poklanjaju vam unikatnu crnu kožnu narukvicu.

Ako želite sudjelovati, pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom SIMONE, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u te broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 26.5.2010. kada ćemo objaviti dobitnicu.

Sretno:)
Vaš She.hr


Drage naše,
Unikatnu kožnu narukvicu Simone Design-a osvojila je
Andrea Rimpf.
Informaciju o preuzimanju dobiti će mailom.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

 Answear.Lab, modni brend online trgovine Answear poznat po društvenom aktivizmu, pokrenuo je kampanju I am a feminist, povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad...

Fashion report

Francuskinje, točnije Parižanke, prepoznate su diljem svijeta kao ikone stila.

Trendovi

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena.

Fashion report

Modna manifestacija Extravagant Gala, nakon dvije godine pauze, vratila se na velika vrata!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.