Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Skandinavska modna romantika

Otvorena Noa Noa, ekskluzivna prodavaonica danskog branda.

Uži centar grada Zagreba dobio je još jedan prestižni dućan. Radi se o danskoj modnoj kući Noa Noa koja već 25 godina oduševljava žene diljem Europe. Od sada će se i Hrvatice moći zaogrnuti modernim skandinavskim dizajnom koji se nalazi na adresi Varšavska 4.

Otvorenje su posjetile glumice Nina Violić i Barbara Nola te redatelj Filp Nola. Očekivano, jer Noa Noa će odijevati Mariju Omaljev, Anu Vilenicu te Barbaru Nolu u novoj telenoveli "Dolina sunca".

Najbolje od skandinavskog dizajna

Modele su nosile manekenke Tina Katanić, Jelena Orešković, Silvija Aračić i Kristina Jurić, dok je trgovinu službeno otvorio stilist Nenad Korkut.

– Hrvati su nedovoljno čuli za skandinavski dizajn, a ovo je jedan od najkvalitetnijih. Trudimo se živjeti skandinavski pa se možemo tako i oblačiti,- rekao je Korkut.

Noa Noa ima više od 125 dućana diljem Europe od kojih je većina u skandinavskim zemljama, Njemačkoj, Nizozemskoj i Velikoj Britaniji. Ideje se stvaraju u Danskoj, a proizvodi se u Indiji i Kini. Prepoznatljivi su po romantično boemskom stilu, a orijentirani su prema modernoj ženi.

Nova jesenska kolekcija

Jesenska kolekcija ima nekoliko priča i stilova. Jedna od njih je English Style, tema inspirirana jaknama strogih linija, suknjama i haljinama do ispod koljena, što, priznat ćete, budi uspomene.

Highland Thema je priča koja koristi robusno pletenu vunu bogatu bojama. Ova odjeća budi čežnju za hladnim danima, a neizostavna kombinacija su kape i šalovi s eko krznom i pletenim prslucima.

Treća slikovita NOA NOA jesenska priča imena Ethnic Theme je odjeća slikovitih nabora i vezenih detalja. Sadrži majice prirodnih materijala, tunike i berber hlače.

Posljednja ali ne i manje lijepa je tema The Romantic Balerina koja vrvi čipkom u više slojeva. Također sadrži til i vunu te tvori mekanu romantičnu priču.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Fashion report

Oni koji poznaju brend Galko znaju da svaka nova kolekcija sadrži nove modele i u prepoznatljivoj Galko paleti osnovnih boja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.