Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Skijaška oprema po outlet cijenama

Savršen provod na snijegu uz kvalitetnu opremu po cijenama sniženim do 70%.

Neki je obožavaju, drugi bi najradije usnuli zimski san do proljeća, dakako riječ je o zimi, godišnjem dobu koje polako kuca na vrata. Iako je do kalendarskog početka najhladnijeg razdoblja u godini ostalo još mjesec dana, temperature zraka već su odavno prave zimske, a na najavljene prve pahulje snijega rijetko tko je imun.

I ove će sezone mnogi otići na skijanje ili se okušati u zimskim sportovima u zemlji i inozemstvu, a za potpuno uživanje u snijegu potrebna je kvalitetna oprema – odjeća, obuća i različiti dodaci koji su u trgovini Brugi u Outletu Sveta Helena dostupni po outlet cijenama sniženim i do 70%.

Ljubiteljice mode se ni na skijalištima ne žele odreći elegancije pa tako one koje prate trendove znaju da bar dio odjeće ili obuće za skijanje jednostavno mora biti bijele boje. Zato će ih posebno oduševiti skijaško odijelo koje se sastoji od sivih hlača s bijelim detaljima te bijele jakne s kapuljačom, a koje mogu pronaći po outlet cijeni od 645 kn.One druge pak, koje bojama žele privući sve poglede na skijalištima birat će skijaško odijelo u crvenoj ili žutoj boji (cijena 499 kn), a ziherašice neće pogriješiti odijelom (cijena 499 kn) ili skijaškim hlačama (cijena 315 kn) u crnoj boji.

S druge strane, muškarcima je, kad je riječ o skijaškoj opremi važnija praktičnost i udobnost, no ipak žele ostaviti dobar dojam pa rado biraju jakne i hlače u jarkim bojama kao što su zelena, plava ili žuta.I dok će kompletno skijaško odijelo u plavoj, zelenoj ili sivoj pronaći po outlet cijeni od 499,50 kn (prije 999 kn), u trgovini Brugi dostupne su i skijaške jakne po cijeni od 349,50 kn (prije 699 kn) te skijaške hlače po cijeni od 299 kn.

I djeca vole boje, a kako bi im u igri na snijegu ili dok se okušavaju u različitim zimskim sportovima bilo prije svega udobno i toplo, važno je odabrati kvalitetno skijaško odijelo, hlače ili jaknu.Djevojčicama će se svidjeti modeli u atraktivnim bojama poput žute, crvene ili ljubičaste, dječaci će radije birati prave muške boje poput tamnoplave ili crne (skijaško odijelo dostupno je po cijeni od 499 kn, skijaška jakna po cijeni od 299 kn te skijaške hlače po cijeni od 245 kn).

Oni koji će se zaputiti u one najhladnije krajeve ili žele na snijegu provesti cijeli dan trebali bi nabaviti kvalitetnu pododjeću (skijaški underwear) koja će ih grijati i pri najnižim temperaturama. Riječ je o ženskim, muškim i dječjim majicama s dugim i kratkim rukavima (cijene od 90 kn do 160 kn), hlačama/tajicama s dugim ili tričetvrt nogavicama (cijene od 90 kn do 139 kn) te čarapama (cijena 35 kn).Ruke je, pak, potrebno zaštititi toplim skijaškim rukavicama (dječje su dostupne po outlet cijeni od 67 kn, one za odrasle po cijeni od 99 kn) i grudanje i slična zabava na snijegu može početi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Onaj zen osjećaj na planinskim vrhuncima, opuštajuća bjelina, terapeutsko zimsko sunce i pregršt zabave i adrenalina…

Beauty report

Najočekivaniji shopping event godine sada je pred nama, od mode do visoke tehnologije pa do dizajna, primamljive ponude počinju pristizati na web stranice...

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.