Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Sklizobrani – novi modni hit!

Trk po svoje dereze dok ih još ima!

Modni dodatak ovih dana u gradovima zatrpanim snijegom i popločenim ledom nisu torbe i naočale već nazuvci za cipele. To su "sklizobrani" ili "dereze", a bez obzira na njihov naziv odlični su za zimske potrebe pješaka.

U ovim sklizavim vremenima nazuvci su jednostavno razgrabljeni. A koliko ih je još preostalo provjerili smo u trgovinama alpinističke opreme.

– Nema više gradskih dereza, sve smo rasprodali, nova pošiljka dolazi sljedeći tjedan. Njihova cijena je inače 149 kuna, imaju gumu se te stavljaju na tenisicu ili cipelu poput čarape, kaže Robert iz Iglu Sporta.

U Iglu Sportu još postoje planinarske dereze, ali one nisu preporučljive za hodanje po gradu. Razlozi leže u „zubcima“ veličine dva centimetra te su za nabijeni snijeg. Savršene za uživanje u planinarenju.

Njihova cijena je od 400 pa do 1000 kuna. Treća vrsta su takozvane „žabice“ koje imaju četiri do šest zubiju te se vežu remenima i također nisu za grad. Njih možete nabaviti po cijeni od 280 kuna, a  u zagrebačkim trgovinama ih još ima za kupiti.

Sklizobrana ima na zalihama!

 – Nema klasičnih gradskih dereza, ali evo upravo smo dobili 20 komada plastičnih sa nešto većim željeznim zubima koje su dobre za led i snijeg, ali na asfaltu ih treba skinuti. Cijena im je 115 kuna, kaže Nikola Tot  iz trgovine „Vrhunac“

Hrvatske sklizobrane nudi Željko Kornet, koji ih prodaje po 30 kuna, dostavlja na kućnu adresu idućeg dana, a naručiti ih možete na broj telefona 3360 981.

Ako ipak ne uspijete uhvatiti svoj profesionalni sklizobran, jedino što vam preostaje je čarapa na cipelu. To možda nije posljednji modni krik ali čuva od lomova te vas sretno vodi na odredište.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pročitajte kako ih možete poboljšati do te mjere, da će vam upravo oduzeti dah.

Drama Queen

Sve mi se više čini, a vi me ispravite, da su žene u četrdesetima na svim svojim vrhuncima, pa tako i onim seksualnim.

Seks

Nema razloga za strah!

Seks

Emily Morse, stručnjakinja za seks i veze, autorica i voditeljica Bravo Tv Stara, poznata po svome neosuđujućem i duhovitom stavu, savjetuje kako ekspresno doživjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.