Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Škola šminkanja

Naučite se šminkati koristeći Youngblood mineralnu kozmetiku

Youngblood – luksuzna mineralna kozmetika, uskoro bi mogla pronaći mjesto u vašim rukama. Tijekom Zagreb HairFashion Show-a u hotelu Antunović, 27. i 28. travnja, Bahlen Beauty organizira školu šminkanja mineralnom kozmetikom Youngblood.

Školu će voditi vizažistica Youngblooda iz SAD-a Nadine Chiasson, a petosatni tečaj odvijat će se u dva termina: u subotu 27.4. u 11 sati te u nedjelju 28.4. u 13 sati.Cijena tečaja je 750 kn, a nakon intenzivnog učenja šminkanja svaki polaznik dobiva poseban Youngblood certifikat šminkanja mineralnom kozmetikom.

Napravljena od prirodnih zemljinih minerala – bez spojeva koji iritiraju kožu, a mogu se naći u konvencionalnoj kozmetici, Youngblood predstavlja revoluciju u proizvodima za uljepšavanje.

Promjene na koži mu se vidjeti već pri prvom korištenju. Koža je njegovana, zaštićena od štetnog utjecaja sunca, a nesavršenosti su prekrivene. Pogodna za sve tipove kože Youngblood kozmetika postavlja visoke standarde u njezi kože što potvrđuju i brojne nagrade, ali i korisnici među kojima se mogu naći i neke holivudske zvijezde.Prijave za školu šminkanja na Bahlen Beauty e-mail: [email protected], ili facebook stranici Bahlen Beauty Distribution. Sve informacije na 098 /842 505 i telefon: 01/5617 841

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Ljepota

Ulje gospine trave možete koristiti svaki dan, a jedna bočica vam može trajati po godinu dana i više.

Beauty report

Slaveći 135 godina podržavanja žena i ljepote, Avon nastavlja svoje obećanje da će pomoći ženama otkriti svoju snagu i promijeniti svoj život na bolje.

Savjeti i preporuke

Smilje u svom sastavu sadrži ljekovite italodione, regenerirajuće neterpenske di-ketone, monoterpenske alkohole, monoterpene, estere, eterična ulja, gorke tvari, bioflavonoid i arzanol.

Beauty report

Poput proizvoda za ljetni pogled ispod obrva, nečega što štiti i naglašava usne, savršenog bronzera da naglasite svoju ljetnu preplanulost.  

Advertisement