Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Sladak i nostalgičan izgled iz H&M-a

Slamnati šeširi, mačkaste sunčane naočale i veliki nakit.

Modni dodaci koje vam predstavljamo iz najnovije ponude H&M-a upečatljivom žutom bojom naprosto su neodoljivi. Samo jedan pogled na ove preslatke komade i sva vedrina proljetnih dana, bezbrižnost blagdanskih užitaka i razigrani duh nam padaju na pamet. Upotpunite svoj neoptrećeni i razigrani izgled za dostojan doček proljeća koje zaslužuje vedre boje i pozitivan stav

Da biste postigli izgled 50-ih godina, sve što vam treba jesu savršeni nostalgični modni dodaci, primjerice par žutih platformi s otvorenim palcem i slamnati šešir s mašnom iste nijanse žute boje. Za savršen praznični ugođaj tu su torbice s kopčom te cekeri.Sunčane naočale mačkastog oblika 50-ih još su jedan važan detalj proljetnog nostalgičnog stila. Za kićeniji izgled posegnite za raskošnim nakitom poput narukvice u obliku isprepletenih listova, ogromnih plastičnih narukvica, velikih ogrlica od ružičastog zlata ili blještavog prstena u obliku leopardove glave.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Trendovi

Izbor nakita je vrlo subjektivan i baš kao u umjetnosti, ne slažu se svi oko toga što se smatra lijepim, modernim ili prikladnim.

Dizajn

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

Zanimljivosti

K A J A, nova kolekcija nakita brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, intimna je priča Vesne Zadro o nasljeđu i korijenima, priča koja se vješto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.