Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Slani flert i vruća avantura

Ljeto je pred nama, opustite se!

Vremena je malo, more je slano, sunce je jako. To je pravo doba da ostvarite tajne maštarije koje su tinjale u hladnim zimskim noćima. Hormoni lagano divljaju i traže „žrtvu“ u toploj ljetnoj noći.

Nakon ostavljanja briga iza sebe, odjednom blistate. Uspješnost flerta ne ovisi o novoj haljini ili višesatnom šminkanju već ako se osjećate dobro u svojoj koži. Mirisna i nasmijana spremni ste za flert.

Što je flert zapravo? To je urođena vještina koja je svojstvena samo pojedinim sretnicima. Uključuje sposobnost brzog treptanja jednim okom, poznatijeg kao namigivanja, nekontroliranog hihotanja i znakovitog pogledavanja. Uz to kao dodatni flert „paket“ trebali biste imati i feromone, poznatije kao hormone seksa, stresa i ugode. Kada ste sve to „sakupili“ ili još bolje naslijedili možete krenuti u flert.

Korak dalje za avanturu

Bili u vezi, braku ili slobodni kao ptica kaže se kako je flert nedužan, a zna biti i pomoć onima koji su se uljuljali u stalnim odnosima. Naravno, ako ostanu na flertu. Avantura je već nešto drugo.

Nakon što ste ugledali svoj ljetni predmet želja te flertovali na kupanju, na sladoledu, u lokalnom kafiću i dovoljno puta nevino spustili pogled vrijeme je za pravu akciju. Ljetna avantura je dobra što ne opterećuje, a niste ni ograničeni odjećom niti mjestom.

Ako ste se odlučili da vaša avantura uključuje seks, ne zaboravite prezervative. Možete biti opušteni do mile volje, samo se zaštitite i zabava je zajamčena, naravno, bez negativnih posljedica.

Ostaje sjaj u oku

Ipak, važno je da ljetni flert i avanturu s prvom kišom i vjetrom ostavite iza sebe.

Rijetko kada morske priče prerastu u nešto više. Najbolje je odmah u početku biti svjestan toga i zaboraviti na ljetne suze. Ostat će vam sjećanja na sjaj u oku, zavodljiv osmjeh, miris tijela, pijesak među prstima i sladak okus ljetne avanture!
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Zanimljivosti

Otkako su holivudske zvijezde 2020. u svojim „goody bagovima“ na dodjeli Oscara dobile upravo ovaj izvor mladosti, spermidineLIFE® postao je javna tajna u Hollywoodu.

Duh i tijelo

Jeste li zadnjih dana primijetile nacionalnu kampanju borbe protiv menstrualnog siromaštva? Možda ste se čak u nju već i uključile? Niste li još, sad...

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.