Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Slatki rokovnici Ane Zibar

Poznata hrvatska mama blogerica Ana Zibar, već 3 godine uspješno vodi blog Ženski Svijet, a sada je pokrenula još jednu zanimljivost za žene – slatke rokovnike koji se mogu birati između tri različita primjerka.

Poznata hrvatska mama blogerica Ana Zibar, već 3 godine uspješno vodi blog Ženski Svijet, a sada je pokrenula još jednu zanimljivost za žene – slatke rokovnike koji se mogu birati između tri različita primjerka.

Na ideju o kreiranju slatkih rokovnika Ana je došla jer je željela nešto svoje, neki svoj proizvod koji će imati njen dodir, a s obzirom na to da ju prati mnogo žena htjela im je poslati nekoliko poruka.

FullSizeRender

“Znam da ima more rokovnika na tržištu, ali jednostavno želim ženama poslati svoju poruku. Svaki dan komuniciram sa stotinama žena i kada slušam sve te probleme jedino što im želim poručiti je da su lijepe takve kakve jesu, da su prave žene i da su apsolutne kraljice! Iz tih mojih misli proizašla je i ideja o slatkim rokovnicima, pa je tako svaki od njih dobio po jednu od mojih poruka. Rokovnike sam kreirala u suradnji s Mašnica Planerom koji se već dulje vrijeme bave vlastitom proizvodnjom rokovnika i zapravo smo vrlo brzo pronašli zajednički jezik oko dizajna.

Rokovnik je uvijek i svugdje potreban, barem meni, a i mislim da je odličan poklon svakoj ženi. Cilj mi je da ove poruke obiđu što više žena i da im barem na sekundu u danu donesu osmijeh na lice.”

13 14

Ova tri preslatka rokovnika možete naručiti preko maila [email protected], a birati možete između tri primjerka:

  • Lijepa izvana i iznutra
  • Žena od glave do pete
  • Kraljica (ime po izboru)

[box style=”0″]

Ana i She je su pripremili za vas jedan Lijepa izvana i iznutra rokovnik! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lijepa

Prijave primamo do 5. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Danijela Stiplošek

[/box]

Pročitajte još

Duh i tijelo

Koliko god nas danas bombardirali u raznim medijima temama o sreći, većina ljudi i dalje sreću traži u kupovini i posjedovanju stvari. 

Video box 2

Ana nam je na svom primjeru pokazala kako izgleda porod.

Knjige i glazba

Najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

Dizajn

Lifestyle ikona svoje generacija, Ella Dvornik, u suradnji s drogerijom BIPA Hrvatska, osmislila je jedan sasvim drugačiji rokovnik – „girlish“ džepni podsjetnik, koji je...

Advertisement