Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Sljedeći: Tom Ford za H&M

Umjetnička parodija pitanja kojim se bavi čitav modni svijet.

Ono o čemu se u modnom svijetu već neko vrijeme nagađa, zapelo je za oko umjetnici Margot Bowman, koja je nedavno javnosti predstavila svoje viđenje cijele situacije. Naime još uvijek se ne zna sa sigurnošću da li će do takve kolaboracije i doći, ali sve izglednije je da bi upravo kolekcija Tom Forda za H&M mogla biti jedino ona o kojoj sanjamo.

Glavna inspiracija za Margot je reklamna kampanja iz 2002. godine za Gucci, u kojoj je Tom Ford, inače poznat kao provokativna i slobodna duha osoba kad je u pitanju seksualnost, još jednom uspio šokirati javnost i natjerati modni svijet da se uvelike o njegovim reklamnim kampanjama razglaba.Ni modni svijet nije pošteđen svakojakih glasina, dapače, stoga ne čudi da je ova priča dobila i interes kod umjetnice koja se bavi ilustracijom, dizajnom i ujedno je i DJ. Na sebi svojstven način ona se također upitala ono što mnoge već duže vrijeme zanima, a dok ne uslijedi odgovor, bilo bi zabavno vidjeti da i pored Margot još koji umjetnik se izraziti po tom pitanju.Na direktno pitanje da li je Tom Ford sljedeći u nizu H&M kolaboracija s slalvnim dizajnerima, kreativna direktorica H&M-a Margareta van den Bosch samo je komentirala kako je Ford vrlo zanimljivo ime i da protiv te suradje ne bi imala ništa protiv.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice.

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Drama Queen

Lako je tuđim mlatiti, kažem vam. Prelako. Lako je prebaciti odgovornost na nekog drugog...

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.