Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Smanjite broj odlazaka liječniku Hartmannovom samodijagnostikom!

Hartmannova kućna kontrola otkriva stvarne simptome u najranijoj fazi.

Informacije o simptomima bolesti nikada nisu bile dostupnije i brže nego danas. Internetski savjetnici i gurui zasigurno su brojnim zabrinutim korisnicima pružili konstruktivne savjete i preporuke, no ta prednost interneta pokazala se i destruktivnom.

Cyberhondrija – „nova“ verzija hipohondrije sve je prisutnija u modernom društvu.

Kvazi-savjeti, nestručna mišljenja i iskustva frizerkine prijateljice preplavljuju internet pa oni s glavoboljom nakon pretraživanja svojih simptoma zaključuju da boluju od tumora, a bol u prsima prva je naznaka srčanog udara.

S ovakvim i sličnim savjetima „Google liječnika“ svatko se od nas barem jednom susreo pa psiholozi preporučuju uopće ne pretraživati svoje simptome putem interneta. S druge strane, liječnici savjetuju da ni pretjerano odlaženje na kontrolu nije rješenje.

Odgovor na to predstavili su i osmislili Hartmannovi stručnjaci inovativnom Veroval linijom za kućno samotestiranje.

Hartmannova kućna kontrola otkriva stvarne simptome u najranijoj fazi

Ubrzan način života mnogima ne dozvoljava slobodno vrijeme da poslušaju svoje tijelo i obrate pažnju na simptome s kojima se tijelo uz svakodnevan stres i nepravilnu prehranu bori. Ranije otkrivanje simptoma drastično smanjuje rizik od razvijanja ozbiljnih zdravstvenih problema, a nova je tehnologija omogućila dijagnosticiranje iz vlastitog doma.

Paul Hartmann grupacija vodeći je svjetski proizvođač profesionalnih medicinskih proizvoda, a njegovi su stručnjaci osmislili širok raspon proizvoda za samotestiranje za kućnu uporabu. Riječ je o Veroval liniji čiji su proizvodi jednostavni za rukovanje i pružaju pouzdane rezultate u roku od nekoliko minuta.

I naša Drama Queen ju je isprobala- LINK.

 

Jednostavno i brzo

Veroval proizvodi opskrbljeni su uputstvima u kojima je svaki korak detaljno objašnjen, kao i značenje rezultata testa. Korisnicima su tako na raspolaganju Veroval test na droge, test za preventivni pregled želuca i crijeva, test za određivanje razine kolesterola i željeza te otkrivanje upale mokraćnog puta.

Alergije i intolerancija na gluten također se mogu testirati Veroval dijagnostikom, a u vrijeme gripe i prehlade vrlo je koristan Veroval test „Pomažu li antibiotici“ kojim se prepoznaje je li uzrok prehlade virusni ili bakterijski.

Hartmann je svojom Veroval tehnologijom oslobodio liječnike od izvođenja dugotrajnih testiranja i kontrola te doprinio preventivnoj i prediktivnoj medicini, a svojim je korisnicima pružio brzo i jednostavno rješenje za pouzdano otkrivanje pravih simptoma te spriječio eventualno nepotreban odlazak liječniku.

[box style=”0″]

Nedostatak željeza je čest problem, a simptomi se mogu zamijeniti za nešto drugo pa nedostatak ovog važnog minerala može ostati neotkiriven. Tu je Hartmannov test koji poklanjamo jednoj od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #kućnakontrola 
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil –  ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti…

Prijave primamo do 15. ožujka, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Mile Marija Klašnja

[/box]

Više

Savjeti stručnjaka

Ali, morate li zaista liječiti prehladu i temperaturu antibioticima baš svaki put?

Savjeti stručnjaka

Svjetski dan srca, koji se svake godine obilježava 29. rujna, širi svijest o kardiovaskularnim bolestima i naglašava što možemo poduzeti kako bismo ih spriječili...

Savjeti stručnjaka

Uz pametnu narukvicu i vagu dobit ćete puno više od samog mjerenja težine – znat ćete koliko ste kalorija potrošili, a koliko mišićne mase...

Savjeti stručnjaka

Ekstremna toplina otežava rad srca i može utjecati na povećanje rizika od srčanog udara.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.