Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Smeđa morska alga krije tajnu idealne linije

Ideal Slim je dodatak prehrani koji sadrži inovativni dijetetski sastojak ID- alGTM iz ekstrakta smeđe morske alge Ascophyllum nodosum.

Održati idealnu tjelesnu masu problem je koji muči veliki dio stanovništva, a podjednako je prisutan kod žena kao i kod muškaraca. To je globalni problem, koji osim što uz sebe veže estetsku komponentu, bitan je čimbenik u razvoju i nekih zdravstvenih problema.

Ubrzani i stresan način suvremenog života često ostavlja tragove na našem organizmu,  a zdrav način života danas predstavlja pravu rijetkost i izazov za svakoga. Pravilna i uravnotežena prehrana, dovoljan unos tekućine te redovita tjelesna aktivnost predstavljaju osnovu u brizi za svoje zdravlje, ali i održavanju optimalne tjelesne mase.  Kvaliteta namirnica, količina i vrsta obroka te nedostatak vremena neupitno utječu na to da pribjegavamo instant i brzim prehrambenim rješenjima koja dovode do problema s kilogramima.

Edin Breški utjelovio je osamdesetih godina prošlog stoljeća Bucu Vrageca odnosno simpatičnog dječaka u popularnoj seriji Smogovci’ koji je obožavao jesti kobasice i zbog čega je imao višak kilograma. Iako Edin više ne glumi, problemi s viškom kilograma nastavili su se sve do današnjih dana, pa je isti potražio pomoć stručnjaka. Želite znati gdje, što i kako… Nastavite čitati!

Smeđa morska alga za održavanje normalne tjelesne mase

Jeste li znali da su alge morsko povrće koje karakterizira niska kalorijska vrijednost, visok sadržaj vitamina, minerala i prehrambenih vlakana te nizak udio masti? Jedno od svojstava vlakana je i smanjenje apsorpcije masti iz hrane u probavni sustav. Jednom kada dospiju u želudac, algina vlakna reagiraju sa želučanom kiselinom stvarajući gel koji utječe na stvaranje osjećaja sitosti, što dovodi do smanjenja unosa hrane u organizam. Zbog svega toga, znanstvenici smatraju da je ovaj način prehrane jedan od razloga zašto japansku populaciju odlikuje odlično zdravlje, dugovječnost i vitka linija.

Dietpharm, kao vodeći proizvođač dodataka prehrani koji osluškuje potrebe svojih potrošača, osmislio je proizvod za održavanje normalne tjelesne mase pod nazivom Ideal Slim. Specifičnost ovog proizvoda je u njegovom sastavu, naime Ideal Slim sadrži inovativni dijetetski sastojak ID- alG TM s ekstraktima smeđe morske alge Ascophyllum nodosum i sjemenki grožđa.

Ekstrakt smeđe alge u Ideal Slimu prava je podrška normalizaciji tjelesne težine. Ipak, važno je imati na umu da je pri regulaciji tjelesne težine važno mijenjati životne navike, pridržavati se unosa raznovrsne prehrane te voditi zdrav način života.

Preporučeni dnevni unos je dva puta na dan po jedna kapsula uz glavne obroke.

Ideal Slim kapsule (30 komada) po cijeni od 80,00 kn mogu se  kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više

Budi fit

Mnogi su čimbenici koji zapravo utječu na tjelesnu težinu.

Budi fit

Prehrana s niskim unosom masti pomaže i u postizanju nižeg indeksa tjelesne mase.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.