Smiješni četvrtak uz Stand up

Prošao je siječanj, svi su se odmorili od ludih provoda i obilja hrane pa tako i komičari Studija smijeha. Nakon što su vas u siječnju nasmijali tematskim predstavama i izveli Best of 2010 s najboljim prošlogodišnjim forama, za početak veljače su pripremili friški materijal te kreću u nova nasmijavanja.  Zato navratite u MMC Studio na zagrebačku adresu Vlaška 92 u četvrtak 3. veljače. Očekuje vas novi program koji počinje u 20:30h.

Pred vas će stati već prekaljeni komičari: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Open Mic pobjednik Tin Sedlar, a voditeljsku palicu druži jedan i jedini Aleks Curać Šarić. Rezervirajte svoja mjesta na brojeve telefona: 099 6739 888 ili 099 7980 076 te na mail adresu [email protected] i provjerite zašto kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna ikad. Cuga je po studentskim cijenama, a na svakom stolu vas čeka besplatna zdjelica Vedrini grickalica.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica
i She.hr vas vode na večer stand up komedije. Poklanjamo 1×2 ulaznice za nastup "stalnog postava" ekipe iz  Studija smijeha s novim tekstovima ekipe za siječanj, u četvrtak, 03. veljače 2011. u 20.30h u Studiju smijeha, Vlaška 92.

Ako se želite prvi čuti nove fore starih stand upovaca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STAND_UP i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Navedite bar tri člana stalne postave ekipe Studija smijeha?

Vaše prijave primamo do 02. veljače, u 16 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnica upada je Ivana Sikirić. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
vaš She.hr