Snaga prirode u svom punom potencijalu – samo za vaše ruke

Kad je koža vrlo suha, njena zaštitna funkcija slabi, a štetni vanjski utjecaji lakše prodiru ispod kože. Naše ruke, koje vrijedno za nas rade svaki dan postaju suhe, hrapave i ispucane. Upravo zato Dr. Hauschka tim osmislio je novu kremu za ruke s podnevnim cvijetom kojom je obogatio svoju MED liniju preparata za intenzivnu njegu.  Učinkovito njeguje i dugotrajno štiti oštećenu kožu ruku. Ruke će vam tako postati meke i nježne, ali će i privlačiti brojne poglede

Osjetljiva i suha koža zahtjeva više od osnovne njege

Dr. Hauschka MED linija je linija za osjetljivu suhu kožu, njegu zuba i usne šupljine. Osnovu preparata čine prirodna biljna ulja i ljekovite biljke a same recepture su osmišljene u suradnji s dermatolozima, kozmetičarkama i stomatolozima u skladu s najnovijim znanstvenim istraživanjima, a s ciljem proizvodnje učinkovitih preparata.

Zbog svog zaštitnog i uravnotežujućeg djelovanja ovi preparati pružaju više od osnovne njege i pomažu očuvanju zdrave kože i zuba. Precizne i efektivne kompozicije Dr. Hauschka Med proizvoda ne bi bile moguće bez ljekovitih sastojaka koji nisu odabrani samo zbog svojih aktivnih tvari, već i zbog holističkog efekta koji ostvaruju, djelujući terapijski kod suhe, perutave i crvene kože, te općenito kože koja ima problem sa zadržavanjem vlage. Najbitniji među njima definitivno je podnevni cvijet, za koji kažu kako je stručnjak za opskrbu tekućinom.

 

Od stručnjaka i dermatologa za vaše ruke

Dr. Hauschka stručnjaci u suradnji s dermatolozima smislili su snažno i prirodno rješenje za vrlo suhu i oštećenu kožu ruku. Nova Dr. Hauschka MED krema za ruke s podnevnim cvijetom posebno je razvijena kako bi koži pružala bogatu njegu i dugotrajnu hidrataciju te olakšanje od osjećaja zategnutosti i svrbeža. Studije potvrđuju izvrsnu kompatibilnost s kožom i rezultate, čak i na atopijskom dermatitisu te rukama sklonim ekcemima. Formulacija osim ekstrakta podnevnog cvijeta sadrži visokokvalitetni maslac manga, biljku mirta i vosak iz bobica koji prekrivaju kožu jačajući njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Bogata tekstura upija se u kožu pružajući dugotrajnu, učinkovitu zaštitu.

Krema za ruke s podnevnim cvijetom nema mirisa te je pogodna i za malu djecu. Za intenzivniji tretman, kremu možete koristiti kao masku za ruke: nanesite kremu u debljem sloju i ostavite da djeluje 10 – 15min. Nakon toga isprati prvo s mlakom, a zatim s hladnom vodom.

Dr. Hauschka kremu za ruke s podnevnim cvijetom, ali i ostale preparate iz MED linije za osjetljivu suhu kožu, njegu zuba i usne šupljine možete potražiti ovdje.