Snap i Technotronic na Zrću

Najveće domaće i strane zvijezde osamdesetih i devedesetih uveličat će spektakularno otvaranje još jedne, osme po redu, vruće sezone kluba Aquarius na Zrću. Festival Summer Edition 9 8 0 rezultat je uspješne suradnje Plavog radija i Aquariusa kojoj je prethodila megapopularna klupska večer 9 8 0, ujedno i frekvencija plavih valova.

Ove godine plesni će podij biti otvoren u retro stilu, prisjećajući se vremena Jacksonova moonwalka, legendarnih futbalerki i svevremenskih glazbenih hitova, koji nikad ne izlaze iz mode.

Prvi dan festivala, petak 25. lipnja,  uveličat će inozemne snage, glazbene ikone ova dva deseteljeća – Snap! i Tehnotronic, dok će u subotu, 26. lipnja nastupiti legende domaće strade Neno Belan i Marijan Ban Live.

Njemačko-američka grupa Snap! poznata je po ultimativnim hitovima koji su uzdrmali plesne pozornice 90-ih, The Power i Rhythm Is a Dancer, a njihov prvi album World Power sa 7 milijuna prodanih primjeraka jedan je od najuspješnijih dance albuma svih vremena.

Ritam i look koji je pokorio gotovo sve dance podije diljem svijeta te šokirao međunarodnu dance zajednicu jest Technotronic. Ovaj glazbeni projekt je osamdesetih formirao Belgijanac Jo Bogaert koji je s aktualnim vokalom Ya Kid K-om producirao hit single Pump Up the Jam.

Dva domaća predstavnika Summer edition 9 8 0-a koji su glazbene karijere započeli u osamdesetima, a najveće plodove ubrali u kasnijem desetljeću, Nenu Belana i Marijana Bana, ne treba posebno najavljivati. I Belan i Ban predstavnici su dalmatinskog rocka, koji su u protekla dva desetljeća stvorili pregršt evergreenova, idealnih za vruće ljetne noći, baš poput ove Aquariusove koja će najaviti još jednu rasplesanu sezonu.

Dođite na Zrće i tulumarite uz retromaniju osamdesetih i devedesetih!

SHE.HR TE VODI NA ZRĆE

Klub Aquarius i She.hr  povodom otvorenja vruće sezone kluba Aquarius na Zrću – Festival Summer Edition 9 8 0, dijele 6×1 upad za 25. i 26. lipnja 2010. 

Kako biste se našli na popisu, potrebno je da nam na mail [email protected] pošaljete mail s naslovom 980_ZRĆE, te navedete sljedeće podatke:
– ime i prezime,
– korisničko ime na She.hr-u,
– broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 07. lipnja, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Vaš She.hr


Dragi naši,
dobitnici upada za Festival Summer Edition 9 8 0 su: Katarina Katavić, Mia Grce, Sanja Pemić, Ingrid Savarin, Anamarija Ivanagić i Natalija Šantek.
Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Čestitamo!
Vaš She.hr