Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Snažna tajlandska anticelulitna masaža

Osvoji tretman za remodeliranje tijela u Thai Centru Thalea.

U zagrebačkoj oazi mira i ljepote – Thai centru Thalea, beauty priprema za ljeto ugodna je i korisna. Uz jednu od masaža koje su u ponudi centra možete uvelike smanjiti celulit te izgubiti centimetre na kritičnim mjestima.Snažna tajlandska anticelulitna masaža se više bazira na mršavljenju nego na tretiranju narančine kože jer naime – žene u Tajlandu nemaju celulit.

Snažnom ručnom masažom remodelira se tijelo, sagorijevaju se masnoće, izbacuju toksini iz tijela te se gubi na težini.Tajlandska anticelulitna masaža izrazito je slična švedskoj masaži što znači da ima puno elemenata lupkanja koje traje po minutu dvije po pojedinoj zoni. Naime, lupkanjem se izaziva hiperemija, (prokrvljenost kože), a time naravno i bolja cirkulacija koja odvodi toksine i otapa masnoću.

Koža nakon tretmana bridi, ali osjećaj je savršen. Ova izrazito učinkovita masaža od 60 minuta, polučit će uspjeh te ćete nakon nekoliko tretmana biti zadovoljni vlastitom linijom.OSVOJI SNAŽNU TAJLANDSKU ANTICELULITNU MASAŽU

Thai centar Thalea i She.hr poklanjaju jednoj čitateljici snažnu tajlandsku anticelulitnu masažu.

Ukoliko želite osvojiti masažu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom TAJLAND te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Koliko traje jedna masaža?


Vaše prijave primamo do 31. svibnja 2011. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Vaš She.hr

Drage naše,
Dobitnica tajlandske masaže je Marina Družijanić. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

U svojoj ponudi, Thai Centar Thalea, nudi široki spektar drevnih masaža i različitih tehnika koje se prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta.

Brinimo jedna o drugoj

Problemi s vratnom kralježnicom mogu se prilično ublažiti ako ste disciplinirani i držite se programa koji će vam složiti vaš fizioterapeut.

Život u dvoje

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.