Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Snažne opcije u malom pakiranju

Poklanjamo Sony Cyber-shot™ HX50 fotoaparat

Sony – vodeći globalni inovator u audio, video, komunikacijskim i informacijskim tehnološkim proizvodima za potrošače i profesionalna tržišta ponovno predstavlja jedan od svojih noviteta. Ovog je puta riječ o Sony Cyber-shot™ HX50 fotoaparatu koji je prilagođen za uporabu u svim situacijama, od ekspedicija diljem svijeta do obiteljskih šetnji u nedjeljno poslijepodne. Odlikuje se fotografijama vrhunskih boja, jasnoće i preciznosti – čak i pri velikom zumiranju.Sa senzorom rezolucije od 20,4 megapiksela i ugrađenim stabilizatorom slike, Cyber-shot™ HX50 fotoaparat stvara predivne, živopisne fotografije i Full HD video zapise, čak i kada se radi o većoj udaljenosti od predmeta slikanja. Ova kamera posebna je i po tome što je u najmanji i najlakši fotoaparat ugrađen i snažni optički zoom 30x.

Njegov sveobuhvatni optički zoom korisnicima nudi veću fleksibilnost u biranju položaja fotografiranja, dok optički SteadyShot kompenzator podrhtavanja osigurava fotografije bez zamućivanja. Ovim aparatom je moguće proizvesti visokokvalitetne fotografije visoke rezolucije s izvanrednim performansama i pri slabom osvjetljenju. Dok vam integrirani Wi-Fi pruža mogućnost dijeljenja posebnih trenutaka s prijateljima i obitelji.Za zahtjevnije fotografe koji cijene fino podešen fotoaparat za slikanje detalja, postavljen je kotačić za podešavanje ekspozicije te kotačić za ostala ručna fotografiranja kao što su P/A/S/M modeli. Fotoaparat je opremljen Multi Interface Shoe opcijom za dodavanje kompatibilnog elektronskog zaslona, bljeskalice ili mikrofona za bolju kvalitetu zvuka na video snimci, a opremi aparata dodana je postavka Multi Terminal koja omogućuje korištenje daljinskog upravljača što je vrlo korisno pri snimanju portreta ili video zapisa.

X-type litij-ionska baterija omogućuje čak 400 fotografija iz jednog punjenja te snimanje uglađenih Full HD filmova. Kompatibilnost s TRILUMINOS Colour tehnologijom znači da vaše snimke možete s užitkom pregledavati u bogatoj paleti prirodnih boja na bilo kojem TRILUMINOS Display televizoru.Za kreativce Aparat HX50 nudi devet različitih efekata fotografija uz koje možete eksperimentirati, a koje će vašim fotografijama dati potpuno novu perspektivu. Posebna tri efekta fotografija dostupna su na Intelligent Sweep Panorama modelu, uz dodatna četiri različita efekta za vaše video snimke i filmove.

Za više informacija o Sony Europa, posjetite http://www.sony-europe.com. Za više informacija o Sony Corporation posjetite http://www.sony.net.

OSVOJITE SONY FOTOAPARAT

Sony vam poklanja Sony Cyber-shot HX50 kako vaša sjećanja ne bi izblijedjela.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, pošaljite sms-om ključnu riječ SHESONY i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe branda Sony, kojima Sony kupce i posjetitelje web stranice www.sony.hr informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 06. lipnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati
Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938
Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnica je Irena Stinica. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Video box 2

Ana nam je na svom primjeru pokazala kako izgleda porod.

Video box 2

5 minuta za sebe ćete uspjeti pronaći.

Video box 1

Nedavna oglasna kampanja prati napetu potjeru preko londonskog South Banka dok se Moneypenny bori protiv tajanstvenih zlikovaca kako bi dostavila Bondov Xperia Z5 pametni...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.