Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Snježna bajka koju su svi čekali?

Podijeljena mišljenja naših čitateljica

Uživanje u proljetnim temperaturama i suncu nije dugo trajalo. Ispijanje kavica na terasama, u sjevernijim će krajevima Hrvatske, morati pričekati proljeće. Iako su snijeg i pravu zimu mnogi čekali kao ozebli sunce, snježne pahulje i niže temperature nisu razveselile baš svakoga, a pogotovo ne skoro polovicu naših čitateljica.

Čak 45 posto naših čitateljica uživalo je u toplom proljetnom vremenu koje nas je napustilo krajem prošlog tjedna. Dok s druge strane njih 45 posto smatra da zima nije zima bez snijega. Samo 10 posto je onih kojima je svejedno hoće li zimu provesti u kratkim rukavima ili skijaškim jaknama.

Oni željni zimskih sportova jedva su dočekali ovakve vremenske uvijete kako bi mogli uživati na skijalištima. Mnogi su skijaši iščekivajući snijeg u Europi, bježali u sjevernije krajeve i to ‘preko bare’. Kanadska skijališta ovu godinu bilježe čak 40 posto više posjeta nego lani, a tomu zahvaljuju ‘lošim snježnim uvjetima’ u Europi, piše britanski Telegraph.

Bilo kako bilo snijeg nam je došao i ostat će s nama još neko vrijeme, pa blago onima koji u njemu uživaju, a drugima želimo da zaborave prometni kolaps uzrokovan njime, sleđene aute, obraze, noseve i ruke te se pokušaju prisjetiti ljepota koje samo ova padalina može napraviti. U tome će vam pomoći ova galerija slika snježne bajke iz lijepe naše.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Prvi mjeseci u godini kao stvoreni su za boravak na toplom, u dobrom društvu. Za mnoge od nas to znači uz dekicu i –...

Putovanja

Počela je skijaška sezona i mnogi putnici ove godine žele se spustiti skijaškim stazama.

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Putovanja

Hladnoća vam lagano rumeni lice i razmišljate o tome kako bi bilo sjajno pobjeći na neki divan wellness i uživati u predivnim pogledima, vrućim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.