Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Snježna bajka koju su svi čekali?

Podijeljena mišljenja naših čitateljica

Uživanje u proljetnim temperaturama i suncu nije dugo trajalo. Ispijanje kavica na terasama, u sjevernijim će krajevima Hrvatske, morati pričekati proljeće. Iako su snijeg i pravu zimu mnogi čekali kao ozebli sunce, snježne pahulje i niže temperature nisu razveselile baš svakoga, a pogotovo ne skoro polovicu naših čitateljica.

Čak 45 posto naših čitateljica uživalo je u toplom proljetnom vremenu koje nas je napustilo krajem prošlog tjedna. Dok s druge strane njih 45 posto smatra da zima nije zima bez snijega. Samo 10 posto je onih kojima je svejedno hoće li zimu provesti u kratkim rukavima ili skijaškim jaknama.

Oni željni zimskih sportova jedva su dočekali ovakve vremenske uvijete kako bi mogli uživati na skijalištima. Mnogi su skijaši iščekivajući snijeg u Europi, bježali u sjevernije krajeve i to ‘preko bare’. Kanadska skijališta ovu godinu bilježe čak 40 posto više posjeta nego lani, a tomu zahvaljuju ‘lošim snježnim uvjetima’ u Europi, piše britanski Telegraph.

Bilo kako bilo snijeg nam je došao i ostat će s nama još neko vrijeme, pa blago onima koji u njemu uživaju, a drugima želimo da zaborave prometni kolaps uzrokovan njime, sleđene aute, obraze, noseve i ruke te se pokušaju prisjetiti ljepota koje samo ova padalina može napraviti. U tome će vam pomoći ova galerija slika snježne bajke iz lijepe naše.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Ako ste uz to tip koji voli uzavrelu atmosferu i odličan provod tijekom dana na stazi, ili noću u nekom od restorana, barova i...

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Fashion report

"Apres-ski" obuća je obuća koja se nosi nakon skijanja, kada jedva čekamo skinuti pancerice i obući nešto mekano i toplo.

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.