Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Snježne radosti bez ispucalih usana i opeklina

Osvoji Nivea Sun Alpin kremu za djecu i 2 u 1 kremu&stick za lice i usne.

Sezona skijanja već traje, a mnogi provode puno vremena na otvorenom. Na planinskom snijegu, čak i kada je oblačno, sunce vrlo intenzivno djeluje na kožu – UV zrake reflektiraju se od snijega i njihov se intenzitet u visinama povećava za 15 do 20%. Hladnoća i vjetar dodatno isušuju kožu pa je u zimskim mjesecima važno zaštiti je od ekstremnih uvjeta. Nivea Sun Alpin formule s vitaminom E pružaju potpunu zimsku zaštitu usana i lica od sunca, vjetra i hladnoće, za skijanje bez briga od opeklina i ispucale kože.Štite lice i usne od intenzivnog UV zračenja, jakog vjetra i niskih temperatura tijekom zimskih mjeseci.

Nivea Sun Kids Alpin krema za djecu SPF 50+

Zimska krema s vrlo visokim zaštitnim faktorom u vremenu zimskih radosti pouzdano štiti osjetljivu dječju kožu od planinskog sunca, vjetra i hladnoće, kako ne bi došlo do opeklina i dugotrajnih oštećenja. Vitamin E blokira slobodne radikale, a zaštitna formula štiti kožu od hladnoće, bez emulgatora i konzervansa. Cijena (40 ml) je 64,90 kn.

OSVOJI NIVEA Sun Alpin kreme

Poklanjamo vam 1 Nivea Sun Kids kremu za djecu SPF 50+ i 2 Nivea Sun Alpin 2 u 1 kreme&stick SPF 15.

Želite li osvojiti neki od ovih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NIVEA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu. Napišite nam koju kremu želite osvojiti.

Koji SPF se nalazi u Nivea Sun Kids Alpin kremi za djecu?

Vaše prijave primamo do 17. siječnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice su Nina Palko, Blanka Capić i Nada Aralica. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

Ekipe sastavljene od tri učenika i nastavnika mentora mogu se prijaviti do 1. ožujka 2023., a natjecanje će se održati 7. ožujka 2023.

Obitelj

Ovo je još jedan uradak o omiljenom polarnom medvjedu Normu.

Putovanja

Počela je skijaška sezona i mnogi putnici ove godine žele se spustiti skijaškim stazama.

Zanimljivosti

Iako je život djece u ovome stoljeću u mnogočemu bolji od djetinjstava prethodnih generacija, generacija Alfa, rođena nakon 2010. godine, suočava se s mnoštvom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.