Snježni vikend ljepote u Kozmu

Vikend ljepote u najvećoj hrvatskoj drogeriji Kozmo dočekao je sve Zagrepčanke koje su na trenutak pobjegle iz hladnog i snježnog Zagreba u svijet make up-a i glamoura. Glazbenica Marija Husar Rimac, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Anita Dujić te mlade glumice mjuzikla Crna kuća Dunja Fajdić i Manuela Svorcan nisu propustile priliku da se upoznaju s novim trendovima u šminkanju.

Snježni i bijeli Zagreb disao je u znaku Kozma i ljepote kao i ostatak lijepe naše. Počeo je Vikend ljepote u Kozmu, a male tajne dobrog make up-a otkrile su vizažistice u najvećoj hrvatskoj drogeriji Kozmo koja je darovala besplatno šminkanje i popodnevno druženje svim mladim djevojkama i ženama koje su željele isprobati nove trendove u šminkanju ili pak samo naučiti pokoji trik. Vikend ljepote nije propustila ni glazbenica Marija Husar Rimac.

''Kada je riječ o dnevnom make up-u, moram priznati da sam postala već pravi majstor. No, za potrebe koncerata ili važnih snimanja uvijek koristim usluge profesionalnih vizažista, ne samo jer su odlični u svom poslu nego i jer me to opušta i dođe koja jedna vrsta antistresne terapije'', izjavila je glazbenica Marija Husar Rimac, koja je tehnike šminkanja isprobala uoči svog velikog koncerta za Valentinovo u zagrebačkom Hypo centru.

Kozmo prodavaonica smještena u centru Zagreba bila je sjedištem ljepote i malih ženskih razgovora koje nisu propustile ni modna agentica Tihana Harapin kao ni mlade glumice Dunja Fajdić i Manuela Svorcan koje ćemo uskoro imati priliku vidjeti u novom hrvatskom mjuziklu Crna kuća – mjuzikl u boji. Ovom prilikom su naučile kako se stavljaju umjetne trepavice i kako istaknuti ljepotu očiju.

''Glumice se često šminkaju same prije predstava i dosta sam toga naučila u kazalištu. Danas smo imali prilike vidjeti nove trendove u šminkanju i napokon sam naučila kako staviti umjetne trepavice sama. Od sada će one biti sastavni dio moje kozmetičke torbice'', izjavila je Dunja Fajdić, jedna od glavnih glumica Crne kuće.

Vikend ljepote u Kozmu se nastavlja. Svaki mjesec jedan će vikend biti rezerviran za ljepotu, malu školu šminkanja u gradovima diljem Hrvatske. Fotografije mladih dama i žena koje se prepuste rukama vizažista će biti objavljene u Kozmo katalogu za mjesec veljaču.