Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Sockbox Boudoir kolekcija čarapa

Kolekcija inspirirana intimom ženine spavaće sobe. 

Kolekcija čarapa Boudoir, litvanskog brenda Sockbox, donosi nam prekrasne primjerke koji već na prvu očaravaju svojim simpatičnim detaljima i zanimljivim uzorcima. Hulahopke, samostojeće ili dokoljenke, koja god vrsta vas zanima, budite sigurne da je izbor više nego velik. Samo ime kolekcije nam otkriva mjesto od kojeg je krenula inspiracija za kolekciju, a ono ne može biti ženstvenije i intimnije od intime spavaćeg prostora jedne žene.

Kampanja vjerno opisuje božanski osjećaj ugode i nježne zavodljivosti koju čarape prenose i užitak koji stvaraju. Pastelne boje ukrašene čipkom ili ružama od tkanine otkrivaju romantičnu i nježnu stranu žene. Prekrasni stilizirani ružini cvjetovi na tamnoj podlozi ili čipkasti uzorak na istoj, istovremeno daju zavodljiv i ljupki izgled. Zaigrano poput djevojčice uz pomoć leptira i mašni, a opet tako zavodljivo i neodoljivo. Šareni print u hit pastelnim bojama ili pak geometrijski uzorci, odlično će upotpuniti neku jednostavniju odjevnu kombinaciju. Dokoljenke s mašnom opasan su komad koji mami požudne poglede. Čipka kao dodatak na gornjem djelu čarapa ili pak na gležnjevima, izazovan je detalj koji se upotpunjuje s nježnim nijansama. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.