Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Šokantna Kraljica srca by Boudoir

Kolekcija Queen of Hearts publiku želi prodrmati, šokirati i osvjestiti.

Iako se ove sezone na pisti HTC Cro A Portera nisu predstavile autorskom kolekcijom sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić koje stvaraju iza modnog imena Boudoir itekako su zaposlene. Ovih dana snimile su i kreativnu kampanju za svoju najnoviju kolekciju Queen of Hearts.

Boudoirova kolekcija Queen of Hearts poklanja svoje srce doslovno, bez straha i kompromisa. Fotograf Mladen Šarić snimio im je provokativnu kampanju u kojoj model Alma Cerić pozira sa pravim svinjskim srcem u rukama koje simbolizira ono ljudsko i nosi vrlo jasnu poruku.Danas, u vremenu moderne komunikacije kojom vladaju društvene mreže i virtualni život, ljudi pribjegavaju samo tome. Osobna komunikacija postaje stvar prošlosti, važne stvari sve se manje prenose licem u lice, okrenuti smo kompjuterima i tipkovnicama, zaboravljamo kako izgleda naš vlastiti rukopis. U ovom svijetu društvenih mreža osjećaji i mišljenja lako se tipkaju, svi postajemo hrabriji zahvaljujući raznim posrednicima, lakše prenosimo informacije i osjećaje bez gledanja u oči.Queen of Hearts želi vas probuditi, ona vas želi šokirati i osvijestiti! Ona poklanja svoje srce doslovno, usprkos svemu i u prkos svima. Ne okreće glavu i ne traži sporedni put iako za srce izvađeno iz prsnog koša nema spasa, pa ni za nju samu. Ovom doslovnom interpretacijom izjave ljubavi modni dvojac Boudoir odgovara na glavni problem društva i govori beskompromisno i bez očekivanja "Dajem ti svoje srce…"

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Modna tražilica GLAMI.hr provela je još jedno istraživanje koje otkriva kako inflacija utječe na navike kupovanja modnih brandova među hrvatskim potrošačima.

S modne piste

U fashion editorijalu snimljenom na zagrebačkim ulicama pogledajte kako Teuta kombinira nakit s neizostavnim oversize blazerima, hit modelima traperica, bomber jaknom i vječnim balonerom.

Zanimljivosti

Ovim putem Udruga zahvaljuje svima koji su posjetili Buvljak i sudjelovali na aukciji, pronašli nešto za sebe i tako podržali ovaj zaista hvale vrijedan...

Trendovi

Kolekcijom za jesen i zimu 2022./23. Desigual, popularni španjolski brend odjeće koji je svoju priču započeo pisati u Barceloni, želio je izraziti tko su...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.