Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Somersby – svjetski putnik iz Hrvatske

Ovih dana Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, predstavio je hrvatsku verziju svog loga, kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby bočice proizvode u Hrvatskoj.

Čak i u ova neobična vremena kad smo svi najviše kod kuće i kad rijetki prelaze državne granice, pojedini sretnici ipak nalaze različite načine za putovanja. Jedan od njih je i Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, koji se može pohvaliti zavidnom putovnicom. Ovaj svjetski putnik u limenkama npr. doputuje u Hrvatsku, ali ono što je još zanimljivije – Somersby u bočicama putuje iz Hrvatske, na atraktivne destinacije diljem planeta. Ovih dana Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, predstavio je zato hrvatsku verziju svog loga, kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby bočice proizvode u Hrvatskoj. Tako je Somersby u bočicama prošle godine u redovnim pošiljkama iz Hrvatske putovao u Njemačku, Hong Kong, Singapur, Izrael, Belgiju, Tahiti, Taiwan, Bahame, Bermudu, Češku, Nizozemsku, Grčku, Mađarsku, Austriju, Island, Sloveniju i Cipar. Uz to, neke pošiljke Somersbya u 2020. godini otišle su čak i na Grenland, Guadeloupe, Maltu i u Bugarsku.

Popis zemalja u koje je ovaj omiljeni cider putovao iz Hrvatske u posljednjih nekoliko godina, obuhvaća još i egzotičnije lokacije kao što su Australija, Sjedinjene Američke Države, Kongo, Kina, Karibi i Laos. Somersby se u Hrvatskoj proizvodi u čak 10 okusa, od kojih neke domaći potrošači još nisu imali prilike probati.  Samo za ovu slavljeničku priliku, logo je obučen u originalnu etiketu, koja na jedinstven način simbolizira Hrvatsku. Prepoznatljivo Somersby drvce tako je ukrašeno s vizualima Jadranskog mora, podravskih brega, hrvatskih ‘kockica’ i naravno – prepoznatljivim i nezaobilaznim Somersby simbolom – zalaskom sunca.

„Somersby predstavlja globalni brend koji je postao sinonim za optimizam, a u staklenim bočicama se već čitavo desetljeće proizvodi u Hrvatskoj. Ova okrugla slavljenička obljetnica poslužila je kao savršen povod za osmišljavanje i proizvodnju limitirane serije Somersby bočica u samo 350 primjeraka svakog okusa“ – rekla je Tatjana Petričušić, menadžerica komunikacija u Carlsberg Croatia.

Pročitajte još

Događanja

Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, predstavlja ovih dana svoju novu kampanju, koja interpretira Somersby trenutke na hrvatski način.

Predstavljamo

Iako različite studije već odavno pokazuju da optimizam ima brojne pozitivne učinke na zdravlje, ovih se dana u centru Zagreba pokazuje da može imati...

Predstavljamo

Kao neočekivani sastojak vaših novih omiljenih slastica dolazi Somersby, piće koje se uglavnom povezuje s toplijim danima, kada nam pruža idealno i prijeko potrebno...

Predstavljamo

Fabrique pub – omiljeno splitsko okupljalište, poslužio je i kako ambijent za predstavljenje Somersby borovnica, novog okusa kozmopolitskog pića i omiljenog cidera u Hrvatskoj.

Advertisement