Spas je u bioterapiji

Bioenergija je, kako i sama riječ kaže životna energija, svih živih stanica i materija, a bioterapija je primjena energetskih procesa i zakona za buđenje vlastitog obrambenog mehanizma, koji je zbog neharmoničnog načina života oslabio.

Bioterapija efikasno pomaže u tretiranju lakših, pa do najtežih oboljenja, gotovo svih bolesti, od mehaničkih ozljeda, sportskih povreda, svih disfunkcija biološkog organizma, odnosno, svih fizičkih i psihičkih bolesti, bez obzira na dob. Marijana Marić je bioterapeut te radi po metodi poznatog hrvatskog bioenergetičara Zdenka Domančića.

– Od malih nogu sam stavljala ruke na ljude, a oni bi se nakon toga osjećali bolje. Kroz godine sam bila sve sigurnija u ono što mogu, a posljednju godinu dana radim intenzivno, kaže Marijana.

Lijek za psihu i tijelo

Terapija se radi nakon postavljene dijagnoze od strane liječnika. Traje pet do dvadeset minuta, uzastopno četiri dana i po potrebi se s obzirom na stanje može ponoviti. Radi se u grupi s tim da se svaki pacijent posebno tretira, ovisno o dijagnozi njegove bolesti.

– Liječim sva oboljenja, psihička i fizička, a radim i na nekim oboljenjima od kojih je odustala suvremena medicina, poput tumora, kaže Marijana.

Cilj terapija je pored uklanjanja ili smanjenja zdravstvenih problema, obogatiti čovjekovu osobnost i učiniti ju otvorenijom.

– Terapije nemaju fiksnu cijenu jer nije svatko istih financijskih mogućnosti, a zaslužuje moju pomoć. Nakon završene terapije pacijent ostavi onoliko koliko može, kaže Marijana.

Marijaninu ordinaciju možete naći u ugodnom prirodnom okolišu zagrebačkog kvarta Središće na adresi: Ulica Republike Njemačke 6.

www. bioterapija-marijana.com