Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Spas za kozu

Ok, u PMS-u sam, na toj strani ležim kad gledam TV, iziritirala sam kožu. Koza.

Nikada, baš nikada nisam imala problema s kožom lica. Pubertet je prošao s 5 prištića na licu, ali su problem stigli kad sam odlučila početi brinuti o licu. Ironično, zaista.

Moja njega lica sastojala se od:

  • Mazanja Nivea kremom, 10 puta godišnje
  • Skidanja šminke, 5 puta godišnje
  • Umivanja

Da, bila sam lijena jer mi je lice bilo super, a niti sam ga, ruku na srce, mučila ičime. Do tridesete sam koristila samo kreme u boji, rijetko se šminkala, a puder koristila u posebnim prilikama (svadbe i slična mučenja). No onda, prevalila sam tridesetu i puklo me. Ajde, idem ja trackati lice da budem lijepa i uglađena. Ajde, idem ja potrošiti sto eura na kozmetiku. Party on bitch!

Gle, Kiehl’s se otvorio. Je l’ to nekaj za jesti? Kažu da je prirodno. Njihovi proizvodi su obožavani od strane naših i svjetskih beauty blogerica. Pa, onda je to ne samo dovoljno dobro za mene, već savršeno! Dođoh, pregledah kožu od strane njihovih prodavačica, kupih, otiđoh sretna.

Ljubazna žena mi je rekla da mi je koža mještovita. Masna T-zona, suhi obrazi, ali ništa dramatično. Nije dehidrirano, kaže ona. Preporučila mi je Iris ekstrakt, Daily Reviving Concentrate ulje i njihov najprodavaniji proizvod – Ultra facial kremu.

Početak kraja

Sretna i presretna, krenula sam svakodnevno koristiti, prema preporukama, kupljene proizvode. Krenulo je nakon nekoliko dana sa sitnim vodenim prištićima po obrazima. Ok, vani je hladno, u uredu je hladno, lice reagira. Koza.

Nastavilo se s crvenilom i još više prištića po cijeom licu, doduše više po lijevoj strani. Ok, u PMS-u sam, na toj strani ležim kad gledam TV, iziritirala sam kožu. Koza.

Grand finale – nadrkana sam jer mi je lice puno prišteva a ja ga i dalje trackam grozno skupim proizvodima i sve je gore. Ok, problem je u meni. Moja koža lica je glupa i ne želi njegu. Koza.

prijeposlije

U Kiehl’su sam naišla na razumijevanje, ne mogu lagati. Poslala sam im fotografije lica, bočica proizvoda i dobila ljubazne mailove u kojima nude ponovne preglede i zamjenske proizvode. Ipak, na to se nisam odlučila. Moja koža očito ne voli tu mirisnu i divnu kozmetiku. Baj baj Calendula, Irise i Rosa antartica. Ja vam moram reći zbogom, ali znam da ćete nekog drugog usrećiti. (ni bivšem ovo nisam rekla)

To je bilo prije 4 mjeseca, a danas se još borim s posljedicama moje čudnovate kože. Drama. Prištići i crvenilo. Suhoća kože i nikako na zelenu granu. Nakon guglanja i guglanja, odlučila sam se za La Roche-Posay liniju za osjetljivu kožu, kakva mi očito sada jest. Iako prije nekoliko mjeseci nije bila, hvala na pitanju.

Danas moja njega kože izgleda ovako:

  • Termalna voda
  • Hydraphase intense serum
  • Toleriane ultra krema
  • Klasična BB krema da ličim na nešto

U samo mjesec dana korištenja La Roche -Posay proizvoda osjetim i vidim da se kozina koža vraća u normalu. Nije suha. Prištići odlaze. Osjećam se bolje.

19403421_10209476077207888_1047502370_o

Tko mi kriv za prvi puta? Ja, nitko drugi. Komu fala za spas? La Roche- Posayu. Nije PR tekst. Nije sponzorirano. Samo je iskreno. Nije skupo uvijek dobro, niti je prirodno uvijek najbolje. Ali puno istraživanja i testera je spas.

Drage moje – kopajte informacije, ne prišteve po licu!

Pusa.

Tvoja Frendica.

Više

Zanimljivosti

Problem iritirane kože može se pojaviti na svim dijelovima tijela, čak i onim najosjetljivijim. Vrlo često se javlja, ne samo kod odraslih,  nego i...

Trendovi

Kalmar Hair & Skin Boutique, već poznata i omiljena oaza u kojoj kao da vrijeme stane pri samom ulasku, njeguje posebnu holističku filozofiju i...

Beauty report

Zdraviji okoliš znači i zdraviju kožu, što je prepoznao Eucerin preuzimajući odgovornost ne samo za njegu kože, nego i za naš planet.

Darivanje

Novi i ponovno lansirani essence proizvodi u ažuriranju kombiniraju funkcionalnost, kvalitetu, izvedbu kao i aspekte njege kože.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.