Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
specijalizacija
specijalizacija

Dobar posao

Specijalizacija za internetskog stručnjaka

Osvojite vrijednu edukaciju u trajanju od dva dana… po svom izboru

Na tržištu rada traže se osobe s kvalifikacijama, znanjem i vještinama dobrog specijalista internetskog marketinga uz odlično znanje teorije i vladanje u praksi. Kroz segmentaciju svakog poslovanja, neizbježan je web marketing za koji tvrtke plaćaju velike novce unajmljujući osobe za ovaj neizbježan i suvremeni posao.

Web marketing specijalizacija

Postanite certificirani Specijalist za web marketing uz Web::Edukaciju koja u svom dugom nizu godina oplemenjuje tržište rada znanjem, a dosad je iznjedrila 7 generacija specijaliziranih web marketingaša od kojih mnogi rade u velikim hrvatskim pa i regionalnim tvrtkama.

Tri mjeseca usavršavanja, pohađanja popodnevne nastave, stručnih praktičnih sati i vježbi za svako poglavlje web marketinga te individualan pristup svakom polazniku od stručnjaka predavača u maloj i homogenoj grupi očekuje vas na Web Marketing Akademiji čiji su UPISI u tijeku, a predavanja počinju 9.03. te traju do 26.05.2015.

10 predmeta Web Marketing Akademije zaokružuje kompletno znanje o internetskom marketingu koje je potrebno za stjecanje certifikata sa zvanjem Specijalist za web marketing (upisuje se u radnu knjižicu), nakon čega je svaki polaznik spreman sa znanjem i vještinama samostalno obavljati ovaj traženi posao. Cjelokupna WMA sastoji se od 100 školskih sati čime svakom polazniku pružamo njegovo vrijeme za individualna pitanja i konkretnu pomoć u njegovoj poslovnoj praksi.

Nastavni plan sadrži sljedeće predmete prema datumima održavanja:
1.) Osnove web marketinga (09. i 10.03.)
2.) Web marketing (16. i 17.03.)
3.) Web stranica (23. i 24.03.)
4.) Web trgovina (e-commerce) (30. i 31.03.)
5.) Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) (13. i 14.04.)
6.) Kontekstualno oglašavanje (SEM) (20. i 21. 04.)
7.) Analiza web stranica (Google Analytics) (27. i 28.04.)
8.) Marketing društvenih medija (SMM) (11. i 12.05.)
9.) E-mail marketing (newsletter) (18. i 19.05.)
10.) Web PR (online odnosi s javnošću) (25. i 26.05.2015.)

Svaki navedeni predmet sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, traje dva dana, 10 školskih sati. Predavanja se odvijaju u popodnevnim satima, od 17 do 21h (ponedjeljkom i utorkom) u Event centru Ilica (Ilica 107). Svaki od 10 predmeta WMA moguće je pohađati i pojedinačno te savladati znanjem i praktičnim vještinama iz samo tog područja web marketinga za koje dobivate certifikat.

UPIŠI Web Marketing Akademiju jer prva dva čitatelja koja upišu Web Marketing Akademiju ostvaruju popust od 15%! Niže cijene od konkurencije, viši nivo profesionalnosti i stručnosti koje zaslužuju naši polaznici!

[box style=”0″]

She.hr i Web Marketing Akademija te nagrađuju! Najbrži točan odgovor na nagradno pitanje osvaja dvodnevni seminar u sklopu Web Marketing Akademije po vlastitom izboru!

Nagradno pitanje: Postoji li predmet koji obrađuje Google Analytics na Web Marketing Akademiji?

Odgovore pišite u komentare ispod članka.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Dobar posao

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.