Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
specijalizacija
specijalizacija

Dobar posao

Specijalizacija za internetskog stručnjaka

Osvojite vrijednu edukaciju u trajanju od dva dana… po svom izboru

Na tržištu rada traže se osobe s kvalifikacijama, znanjem i vještinama dobrog specijalista internetskog marketinga uz odlično znanje teorije i vladanje u praksi. Kroz segmentaciju svakog poslovanja, neizbježan je web marketing za koji tvrtke plaćaju velike novce unajmljujući osobe za ovaj neizbježan i suvremeni posao.

Web marketing specijalizacija

Postanite certificirani Specijalist za web marketing uz Web::Edukaciju koja u svom dugom nizu godina oplemenjuje tržište rada znanjem, a dosad je iznjedrila 7 generacija specijaliziranih web marketingaša od kojih mnogi rade u velikim hrvatskim pa i regionalnim tvrtkama.

Tri mjeseca usavršavanja, pohađanja popodnevne nastave, stručnih praktičnih sati i vježbi za svako poglavlje web marketinga te individualan pristup svakom polazniku od stručnjaka predavača u maloj i homogenoj grupi očekuje vas na Web Marketing Akademiji čiji su UPISI u tijeku, a predavanja počinju 9.03. te traju do 26.05.2015.

10 predmeta Web Marketing Akademije zaokružuje kompletno znanje o internetskom marketingu koje je potrebno za stjecanje certifikata sa zvanjem Specijalist za web marketing (upisuje se u radnu knjižicu), nakon čega je svaki polaznik spreman sa znanjem i vještinama samostalno obavljati ovaj traženi posao. Cjelokupna WMA sastoji se od 100 školskih sati čime svakom polazniku pružamo njegovo vrijeme za individualna pitanja i konkretnu pomoć u njegovoj poslovnoj praksi.

Nastavni plan sadrži sljedeće predmete prema datumima održavanja:
1.) Osnove web marketinga (09. i 10.03.)
2.) Web marketing (16. i 17.03.)
3.) Web stranica (23. i 24.03.)
4.) Web trgovina (e-commerce) (30. i 31.03.)
5.) Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) (13. i 14.04.)
6.) Kontekstualno oglašavanje (SEM) (20. i 21. 04.)
7.) Analiza web stranica (Google Analytics) (27. i 28.04.)
8.) Marketing društvenih medija (SMM) (11. i 12.05.)
9.) E-mail marketing (newsletter) (18. i 19.05.)
10.) Web PR (online odnosi s javnošću) (25. i 26.05.2015.)

Svaki navedeni predmet sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, traje dva dana, 10 školskih sati. Predavanja se odvijaju u popodnevnim satima, od 17 do 21h (ponedjeljkom i utorkom) u Event centru Ilica (Ilica 107). Svaki od 10 predmeta WMA moguće je pohađati i pojedinačno te savladati znanjem i praktičnim vještinama iz samo tog područja web marketinga za koje dobivate certifikat.

UPIŠI Web Marketing Akademiju jer prva dva čitatelja koja upišu Web Marketing Akademiju ostvaruju popust od 15%! Niže cijene od konkurencije, viši nivo profesionalnosti i stručnosti koje zaslužuju naši polaznici!

[box style=”0″]

She.hr i Web Marketing Akademija te nagrađuju! Najbrži točan odgovor na nagradno pitanje osvaja dvodnevni seminar u sklopu Web Marketing Akademije po vlastitom izboru!

Nagradno pitanje: Postoji li predmet koji obrađuje Google Analytics na Web Marketing Akademiji?

Odgovore pišite u komentare ispod članka.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.