Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, djecu, trudnice i roditelje

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno se održava u trgovačkom centru Mall of Split.

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno se održava u trgovačkom centru Mall of Split. U  prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice,  bebe i  djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Recara posjetitelje će dočekati i ostali sponzori sajma: Bubamara, Cutie Cloud, Čarobnjakov šešir, Dada & Rocco, Day Dream, Lola baby, mali split, Pampers, Peg-Perego, Rosea, Tosama, Violeta, te drugi izlagači.

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima veliku i raznoliku ponudu opreme za bebe i djecu na jednom mjestu. Posjetitelje će obradovati i specijalni sajamski popusti, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici na 2. katu će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i nagradne igre.

Više o sajmu i izlagačima pogledajte na službenim web stranicama sajma www.danibeba.com,

e-katalogu sajma: http://old.danibeba.com/digitalni_magazini/36_sajam/index.html#0  i

facebook stranici Dani.beba.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Više

Zanimljivosti

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

Događanja

 „Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju i bit će dostupan posjetiteljima iz...

Događanja

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno će razveseliti svoje posjetitelje u novom trgovačkom centru Mall of Split.

Predstavljamo

I ove godine će sajam „Dani beba, djece i trudnica“ razveseliti svoje posjetitelje u novom trgovačkom centru Mall of Split.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.