Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Spoj istoka i zapada na posuđu

Zašto se ograničiti na jedan stil na porcelanu kad možete imati dva.

Talijanska firma Seletti koja se bavi proizvodnjom kućanskih potrepština, poznata je i po uvijek zanimljivom i inovativnom dizajnu svojih proizvoda. Novitet koji su izbacili na tržište je interesantni porculanski set posuđa koji u sebi spaja kulturu zapada i istoka. Šarenilo zdjela, tanjura, šalica i vrčeva dobiveno je spajanjem dvaju različito oslikanih djelova posuđa koji tako spojeni dobivaju otkačen i nadasve poseban izgled.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Arhitektica Lucija Puljić i Biserka Silić Matošević ispred brenda Dizajn Pod, stvorile su skladnu priču koja slavi umjetnost minimalizma i funkcionalnosti.

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.