Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Sprema se oluja

Dolazak BlackBerry Storma na hrvatsko tržište očekuje se početkom ožujka.

Vaš stil je sportski, elegantan ili glamurozan. Bez obzira koje krpice najviše volite, BlackBerry Storm samo će vas upotpuniti i staviti točku na „i“ za obilazak in mjesta i šetnju sunčanom stranom ulice.

Amerikom zavladalo ludilo

Ako je suditi po rezultatima iz SAD, novi uređaj tvrtke RIM možda neće ponoviti ludilo koje je izazvao IPhone 3G, ali će interes biti jako blizu. Korisnici su toliko poludjeli za njim da su dionice RIM-a odmah narasle.

Brad Pitt, Angelina Jolie i Beyonce samo su neki od svjetski poznatih osoba koje se ne odvajaju od svojih BlackBerrya. Koliko budi simpatija i interes, dovoljno govori da je već dobio i zanimljiv nadimak „CrackBerry“.

U Americi su stotine ljudi čekale otvaranje dućana kako bi bili među prvim vlasnicima novog modnog dodatka, a u New Yorku je čak policija smirivala ljude, čija je nervoza rezultirala komešanjem i naguravanje ispred prodajnih mjesta.

Moderan dizajn


Modernog i elegantnog dizajna, novi uređaj iz RIM-a pruža pregršt naprednih mogućnosti i funkcija na koje su korisnici BlackBerrya već navikli. Naspram prethodnika Bolda, preglednik za Internet je poboljšan, pa se sada stranice otvaraju i prikazuju brže i na kvalitetniji način.

Novost za BlackBerry uređaje je ekran osjetljiv na dodir, a zbog SurePress tehnologije, pri tipkanju, imate osjećaj kao da je cijeli ekran tipka koja se utisne kada ju pritisnete. Ekran prati vaše kretanje te se okreće horizontalno ili okomito, ovisno kako držite uređaj.

Potpuna multimedija

Storm koristi 3G mrežu, ima ugrađen GPS i kameru solidne kvalitete od 3.2 megapiksela i dolazi s media playerom koji podržava se aktualne video i audio formate.

Podatke možete pohranjivati na 1Gb unutarnje memorije koju je moguće proširiti s dodatnih 16 Gb preko memorijske kartice, a novi preglednik osigurava kvalitetnije surfanje Internetom i pregledavanje profila na Facebooku.

Kada početkom ožujka dođe na naše tržište u ponudi Vip-a, cijena samog uređaja bez ugovorene obaveze bi trebala biti oko 3500 kuna. Moći će se nabaviti i uz razne poslovne i privatne tarife.

Najjeftinija opcija će biti uz ugovorenu obavezu na 24 mjeseca na Platinum tarifi koja iznosi 600 kuna mjesečno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Fashion report

Poseban naglasak ovogodišnjeg buvljaka je na iznimnoj ponudi ručno rađenih unikatnih torbica pod brendom Repe!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.