Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Spremni za opušteno ljetovanje uz Baby Center

Kako bi roditeljima olakšao pripreme, i osigurao opušteno ljetovanje s obitelji, Baby Center je osvježio svoju internet trgovinu rubrikom Ljeto.

Kako bi roditeljima olakšao pripreme, i osigurao opušteno ljetovanje s obitelji, Baby Center je osvježio svoju internet trgovinu rubrikom Ljeto. Tako jednim klikom možete odabrati sve što će vam trebati na plaži, uz jezero ili u vrtu, ali i na putovanju.

Prvo putovanje s malom bebom je izazovno, potrebno je pripremiti sve potrebno za bebu na novoj lokaciji gdje boravite tijekom ljeta. Osim osnovnih stvari – sigurne autosjedalice ili laganih kišobran kolica, prijenosnog krevetića, potreban je i cijeli niz sitnih dodataka – od dovoljne zalihe pelena do dudica, flašica, zaštitnih sredstava protiv uboda komarca, suncobrana pa sve do priručne  ljekarne do praktičnog ručnika za plažu i ogrtača posije kupanja.

Jasno je, bebe zahtijevaju puno stvari. Međutim, kad je odjeća u pitanju, našim bebama dovoljan je pamučni bodić. Dijete nije potrebno pokrivati, eventualno koristiti tanku plahticu. Preporučujemo nositi isključivo pamučnu odjeću jer sintetika može, uz jako tople prostore i veliku vlažnost zraka, dovesti do toplotnog udara. Također se preporučuje djecu odijevati u svijetle boje, poput bijele ili boje pijeska, budući da će manje upijati toplinu, odjeća svijetlih boja manje će privlačiti komarce.  Ne treba zaboraviti niti na kakav zgodan pamučni šeširić. Svakako provjerite sezonske popuste jer odabrane artikle brandova Cool Club i Original Marines možete pronaći na 50% popusta.

Roditelji često vjeruju kako je napornije putovati s malim bebama i kako će stvari postati lakše kada djeca malo odrastu. Ali, ne zaboravite –  bez pravih igračaka nikuda! Ne možemo uopće nabrojati koliko kolutova, napuhanaca ili bazenčića Baby Center ima u ponudi. Osim toga, opskrbite se kanticama, lopaticama, šatorima za plažu i ostalim rekvizitima koji će vam pomoći zaigrati djecu u hladu.

Što se tiče one malo veće djece, s njima će ljetovanje možda biti najzabavnije – potražite zabavne društvene igre, edukativne igračke ili sportske rekvizite za večernja druženja ekipe na lokalnom trgu. Kišni dan idealan je za zabavnu igru uz Uno karte, Monopoly ili klasičan domino.

Ponudu i akcije za članove kluba Baby Center možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima, nagradnim igrama  kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Uživajte maksimalno u ljetu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Financije

Ekipe sastavljene od tri učenika i nastavnika mentora mogu se prijaviti do 1. ožujka 2023., a natjecanje će se održati 7. ožujka 2023.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.