Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Srebrno svitanje

Osvoji inspirativan roman o ultimativnoj moći ljubavi.

Iz pera nagrađivane američke spisateljice ljubavnih priča Catherine Anderson dolazi roman Srebrno svitanje, istovremeno spiritualna i tjelesna priča o zlostavljanju, bijegu, iscjeljenju i naposljetku ultimativnoj moći ljubavi. Plod njezina iznimnog talenta prekrasne su ljubavne priče koje odmah nalaze put do milijunskog čitateljstva i redom su bestseleri New York Timesa. S mužem i ljubimcima rotvajlerima živi u divljoj prirodi Oregona gdje crpi inspiraciju za svoja djela.Od prvog trenutka kad je Heath Masters ugledao Meredith Kenyon, znao je da ta lijepa žena nešto skriva. Istina, doimala se kao dobra majka svojoj maloj kćeri, ali obavljajući posao lokalnog šerifa, Heath je vidio ispod površine…

U strahu da ne izgubi dijete u nepravednoj borbi za skrbništvo, Meredith je morala pobjeći od manipulativnog oca svog pokojnog nasilnog muža. Preletjevši cijelu Ameriku, uletjela je ravno u ruke usamljenog šerifa. Heathova upornost otopila je njezino odbijanje i dala joj nadu u novu budućnost. Ali, može li je njegova ljubav zaštititi od prošlosti – sada i zauvijek?

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Srebrno svitanje autorice Catherine Anderson.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SVITANJE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojoj američkoj državi živi spisateljica?

Vaše prijave primamo do 17. rujna 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Knjigu je osvojila Ines Santovac, čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

Darivanje

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.