Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Srebro – hit metal sezone

Ove jeseni modni dodaci su u srebrnoj boji.

Metalni modni dodaci su upečatljiv detalj, a nakon vladavine zlata na odjevnim predmetima, među trendovima kod modnih dodataka ove jeseni dominirat će srebro. Srebrni nakit mogli so vidjeti ove godine na modnim pistama, a ovaj svjetlucavi metal prisutan je na narukvicama, ogrlicama, prstenju, kragnama, ali i nakitu za kosu pa i na torbicama.
Ukrašavanje kragni metalnim dodacima, bilo zakovicama ili metalnim ogrlicama koje izgledaju kao kragne, sve je prisutniji trend u kolekcijama brandova.
Široka metalna narukvica, predimenzionirani prsten ili naušnice od ovog metala daju svjetlucav look koji nije toliko nametljiv kao zlato, a profinjeniji je od bronce.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.